Јас одам овој пат, одам како дух и палам златни ѕвезди полни грев за нас, го молам прв пат Бог, пред да дојде ден да дојдеш уште еднаш ко да не е крај на југ.
The world was on fire, noone could save me but you Strange what desire will make foolish lovers do I never dreamed that i' d love somebody like you And i never dreamed that i'd lose somebody like you What a wicked game to play to let me feel this way What a wicked thing to do to let me dream of you What a wicked thing to say, never felt this way What a wicked thing to do to let me dream of you ?! Спојлер те сакам гнасо една http://www.youtube.com/watch?v=UAOxCqSxRD0
Ајде одведи ме некаде, но што подалеку одовде, ајде одведи ме вечерва, каде што никој не ме познава....
Coconut tree- mohombi ft. nicole scherzinger Under the coconut tree, you be chilling with me Making love to you in a bedford room made of sand and sea No place I’d rather be no one else I wanna please No one but you boo I got you you got the best of me Heey-ey-ey! Usually I’ll be gone before the morning lights.. Mу ја посветувам на дечкото од одмор
And I love you more than I did before And if today I don't see your face Nothing's changed, no one can take your place It gets harder everyday
Old friend why you're so shy? Посветено за една моја другарка која беше премногу срамежлива и го изгуби заради тоа саканиот
Усни да ти бакнувам Нежно да те прегрнам да ти признам, љубена, дека си ми се Срце не се лекува ќе те сакам довека!
Ako ima boze sila boze kazi kaj se skril ako ima boze sila…ako ima boze sila boze prosti mu za se veke treto leto pejam molitvi za nego pejam se trudam da si najdam mir ….Mislev deka se ke pomine mislev deka se ke sopre se ke zastane poveke nemozam da gledam kako zad mene minuva vreme koe nosi nevreme i ne tera da se molime za sekoj zosto boli koga mislime na nekoj sto go sakame se treudev jas da ne mislam na se sto se slucuva dlaboko vo mene i me potseka na tebe koga dozdot pak ke sopre koga vetrot ke me dopre togas mozebi jas ke zaboravam na se no dotogas sekoj den ke bide moja kazna sekoj dopir svoja skazna sekoj baknez svoja prikazna ako treba slepa da bidam i bez oci ke te vidam ako treba slepa da bidam neka bidam zosto stari slilki oci palat nemam solzi da te zalam se trudam da si najdam mir-Vetrot doaga te zema nokta proga te nema boze prosti mi...Nokva rovja pijat dusa rijat, dozdoj lijat da gi skrijat site solzi nekoj dusi sto gi krijat po moja vina denot mina bez videlina i seta sila svetlina vo temnina premina temjanot niz molkot sara tajni veri dusa baraat trepka drenot kandilo postaveno za se sto bilo milo i nemilo od naseto minato za sekogas pominato go slusam molkot nokva kako poleka se glasi sonot cekam da me spasi sonot sekogas me krasi nova nadez malku sreka,malku sreka vo nasata nesreka sto na meine mi e potrebna nova zora petli budat ke me izludat treta esen urmi zreat tazna pesna oci peat se trudam da si najdam mir
Ти си немир што ме тера да се премислам, да верувам во љубовта, да научам да простам зошто секој простува и барем еднаш се покајува. Ех, да најдеш некој повод или причина на полноќ да ме разбудиш, ќе откриеш во очи дека било вистина штом велат дека пак не заљубив. ♥♥♥♥♥♥
Во секоја ке ме бараш, и дури тогаш ке сфатиш, колку боли, што не можеш да ме вратиш! Викторија Лоба и Роберт Билбилов - Ти си виновна ( за мојот бивши дечко )
Ја живим за то да волиш ко ја Да наџеш дно у ночи без сна Да неволи те да узме ти све Кад заспиш да те спола града вара Живим за то да патиш за њом бар знао би како је мени. Нека те лаже,нека те вара и срце ти ломи из дана у дан и сби нека знају а да незнаш ти да је неверна. (за мојот бивши)
Други ми се нудат секој час, несакам ни да ги погледнам! Спојлер И види сега колку ТЕ САКАМ! Разбери море абдал,разбери!
Имаш очи како океан поубави на светот ги нема знам само да те имам се би дал дааа да те имам се би дал Кога ќе те видам ветувам дека се ќе направам за нас за нас времето лета на нас на нас љубовта чека Нема ден нема ноќ да не мислам на тебе кога лето доаѓа... За Г-дин Посебен
- Natasha Bedingfield - Soulmate Who doesn't long for someone to hold Who knows how to love you without being told Somebody tell me why I'm on my own If there's a soulmate for everyone