Hilary Duff-Someone's Watching Over Me So I won't give up No I won't break down Sooner than it seems life turns around And I will be strong Even if it all goes wrong When I'm standing in the dark I'll still believe Someone's watching over me На моите најмили кои веќе не се меѓу нас.
Тој, што не проговори ни еден збор да тој,што не го познавам остави белег што не можам да го избришам Колку сакав да те прегрнам да ти кажам дека ме маѓепса а те нема и твојот поглед ме прогонува Тој, што не проговори ни еден збор да тој,што не го познавам остави белег што не можам да заборавам секоја вечер ,секоја ноќ тој на сон доаѓа да ме потсетува дека можеби сѐ ќе беше поинаку да му пријдев јас Спојлер автобиографска! http://www.youtube.com/watch?v=kNxWyT3duc0
Одамна веќе незнам и неумеам без тебе да легнам , а да не помислам каде си? ме знаеш ли? Одамна нема утро, а да не осамне без да праша зошто не се познаваме ? каде си? ме знаеш ли? Јас само знам .... Некогаш и негде ќе те сретнам пак по крај мене ќе блеснеш ко светулка во мрак со поглед ќе ти раскажам дека без тебе неможам има нешто посилно од се. Љубовта е ретка птица брлива без причина ќе слета и без збор ќе одлета некаде кај друг да запее.
Toutes les nuits dans mes reves,je te vois dans mes bras.Donc je sais que tu continues. Et malgré la distance qui encore nous separe,tu me prouves que tu continues. Je crois,n'importe ou tu sois,que mon couer survit fiérement pour toi. L'amour en nous touchant une seul fois,un moment,reste à jamais le soul amour. Et se beau sentiment ,je le tienes si ardemment. Dans mon coeur tu vivras toujours. Pour mon amour ,tu es l'amour de mon vie je t'aime
...Because tonight will be the night that i will fall for you over again don't make me change my mind. or i won't live to see another day i swear it true because a girl like you is impossible to find.... си се знае кој е
Било сто и да ти треба кази ми зборови не избирај ова срце усте игра кога ќе чујам твој глас дисам пак И никој нема да те знае онака како те познавам јас знаес каде да ме најдес Па тоа сум само јас.
I don't need money in my pocket diamonds on my neck the time i spend with you i know i'll never forget и цела Baby I од Ariana
When everything you do Don't seem to matter. You try but it's no use Your world is getting blacker. When every time you fail Has no answer. Every empty promise made Is a reminder. No one can make this better Take control, it's now or never! небитно до кој.
Заминуваш,си одиш.. од сонот мој ти не бегаш погледни ме,зборни... Ти си мојот Ромео, но дали јас сум твојата Јулија? Те сакам јас тебе но дали ти мене? до тој....
Ne zovi me Marija dok pjesma nasa svira davno je tu ona bila, ne zovi me Marija jer nocas krivu biras a malo me jos dana imas P.S според корисничкото има
Спојлер Овог ми пролеча, за ноч увенучеш рукама, ногама, копачеш гребечеш, и знам уследиче хилјаду порука, патичеш то ми је коначка одлука!!! #S
Does it hurt to know I'll never be there Bet it sucks, to see my face everywhere It was you, who chose to end it like you did
Truly madly deeply I'm Foolishly completly falling And somehow you kicked my walls in So baby say you'll always keep me Truly,madly,crazy,deeply in love with you... In love with you