tesko prasanje,za sekoj razlicno ama jas bi spiela zavisi kakov e,ama ako grci mnogu hmmmmm neka bega podaleku,ama i sakam da se guskam i galam,taka da pola pola
Драматично е колку гнев и непочит искажувате на форумов кон човек со кој сте во брак/врска или имате деца.
Факт е дека мажите хрчат повеќе, но има решение. И тој не сака, не го прави тоа намерно. Триста чуда има и доктори и по интернет штознам, ако се сака се се може, не е решение да се двоиш од оној со кој сте дале збор дека сте едно и ќе бидете еден покрај друг и во добро и зло. Замисли тој да се љути и да спие во друга соба кога вие ќе сте во пмс пошто имате променливо расположение. Очи би му извадиле, одма ќе паднат драми како има друга.
Не знам дали си била или си со човек што буквално руши згради од хркање, а тебе глава ти паѓа за спиење. А од друга страна не презема ништо околу тоа, зошто тоа и здравствен проблем е, да не навлагам сеа до таму. Ама некогаш не се издржува...едино решение е да си станеш и се пребациш.
Тој сам себеси не се слуша дека хрчи а знаеме дека ако човек нешто не осети на своја кожа не го сфаќа тоа за озбилно, така да ако ти не седнеш да поразговараш со него без агресија проблемот нема да се реши. Проблем не се решава така што бегаш од него.
Оф мајко мила, таа драма. Кo да ви дојде дома некој да ви наложи во посебни соби да спиете Арно рекле романтиката е за сиромашните Да имам пари 20 посебни соби ќе си направам, не 2
Добро ај требаше да допишам дека 6 години се зборува за тоа и ништо не се презема...неажурност е во прашање
Со две раце потпишувам! Мразам кога некој гласно диши а не пак да рчи.Еве 6 наутро јас не можам да спијам од него.Некни заспав во дневната а свекрвата стана рано и ми вика си имаш кревет, срамота е као демек да спиеш тука тазе мажена.А мене ме заболе, сакам квалитетен сон и не ме интересира ништо.Сега се чувствувам глупо да спијам пак у дневна ради што ме буди бидејќи тропа и пие кафе и бла бла. Сакам свој кревет да се ширам колку сакам и да се наспивам.И апче пиев, и порано ставав чепиња за уши и свашта.Он синузит има и не го лечи.Не можам да спијам со него, а немам каде и секој ден сум надркана и нервозна.
Прашај ја неа, некогаш и он крева нос као демек зошто ме оставаш сам.Го снимав додека рчи и кога се слушна се запрепасти, да си знае. А во дневна она пие кафе 1 саат па оди на работа, цигари по 5 во тој саат и ме буди, друга соба нема.Имам повеќе пати спиено, ама некни она така ми рече и ме нанервира.
Живеете во мало место ем со свекрва која мрчи, ем со маж кој хрчи. А свекрвата сама спие со свекор или?
Сама.Има она спална соба и ние спална и плус дневна.Не е мало место, ама секој си има навики и си сметаме еден со друг.Од тука ми произлегува нервозата мене.Не можам да спијам, а не можам да седам до доцна оти и работам.Требаше да му ја мислам ко се мажев Они имаат уште еден стан, ама не е среден за живот, баш би сакала да си заминат и да се наспијам како човек, а и односите со мм се подобри кога сме сами.Она не е лоша особа, ама ете некој старски работи уште од нивно време и останале.Она исто рчи и свекорот бега од неа, нив со мм топ не ги разбудува, тешко мене.