После прекинувањето на врската, се слушате ли со него, разговарате ли? Како го исполнувате денот за да не мислите на него? И дали навистина некогаш успевате да го заборавите ( ако вистински сте љубеле ) или само престанувате да го сакате?
за да не мислис на него оди друзи се со пријатели оди по зурки забави тренјирај некој спорт и така нема да мислис на него и се надевам дека така ке бииде брзо заборавен и отфрлен од срцето
После прекинување на врска прво и основно-тргни ги работите што те потсетуваат на него Значи некои подароци,заеднички слики,бришење од тел именик,пораките од него,бришењето од фб малку ми е детско..но ако сметаш дека така побрзо ќе го заборавиш,пожелно е и тоа Друго,треба да се најде начин да се исполнаат празните моменти без него..сега повеќе имаш време за друштвото,излегувај со другарките на кафе,шетање,можеш да ги поканеш кај тебе на кафе..и стандард-малку оговарање Можеш да почнеш да се занимаваш активно со некој спорт..и секако ќе си се посветиш на учењето И најбитниот елемент после врска-обавезно насмевка на лицето
Точно така.Истото и јас го направив но сепак ми е тешко.Но како викаат постарите.Секое лошо за добро е.Се во животот се случува со причина нели? Направи го тоа што ти го рече садгрл21 ,нема да се покаеш.
Има слични теми razdelbi/raboti-koi-gi-pravite-posle-raskinuvanje-t8213/ razdelbi/muabeti-posle-raskinuvanje-t2712/ razdelbi/kako-da-go-prebolam-t8156/