ја секогаш сум сакала постари и сум била со 2-3 год постари,а сега дечко ми е постар 6 години од мене...тоа е индивидуално нема некое правило дали е поубаво со постар или помлад
kako dojde vremevo pomladite generacii stanuvaat se poiskusni... duri i nie ponekogash se osekjame podzastareno Jas sepak mislam deka razlikata nema golem udel ako dvajca se sakaat i dovolno se nadopolnuvaat Kako shto kazav mozeme da naideme na tip/ka da e pomala, a sepak da ima pogolemo iskustvo od nas... taka da godinite ne se presudni za nishto i ne treba da gi sudime lugjeto spored nivnata vozrast. Vo celost gi podrzavam takvite vrski koi imaat razliki vo godini
А помал? Како помала трчав по постари, потоа сменив на врсник, ама сега некако интересни ми се и помалите
Немам ништо против но не знам што има во помалите.Лично мене воопшто не ми се допаѓаат.Не би сакала да бидам со некој несозреан кој што мислис дека може да има се ...не.не .......не
Дефинитивно постар....иако љубовта не бира години но јас би кажала со постар дечко во врска сум 10 месеци со дечко кој е 8 години постар од мене и супер ни е....единствено во врската што е битно е добербата,разбирањето и најважно од се ЉУБОВ
за една врска не се најбитни годините туку е важно карактерот и размислувањата да ви се совпаѓаат.на многу девојки гледам врската им функционира одлично со постари, а во мој случај дечко ми ми е врсник па еве веќе одиме 3 години и одлично ми е. значи не е битно дали е постар или врсник секој за себе си наоѓа соодветен партнер без разлика на години
Јас бендисувам еден дечко 12 години постарод мене и мислам дека ако му кажам шо како осеќам ке ми рече ај оди порасни прво