Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Постигнато е решение за спорот со името

Дискусија во 'Политика и настани' започната од RainBow, 18 јуни 2018.

?

Како би се изјасниле на референдум за промена на името?

Анкетата е затворена на 23 април 2020.
  1. Да, за промена на името

105 глас(а)
    37,2%
  2. Не, против промена на името

104 глас(а)
    36,9%
  3. Нема да гласам

73 глас(а)
    25,9%
  1. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.155
    Ти што не остана тука да го браниш името Витали,што не излезе пред собрание,влада да протестираш против промена на име и идентитет ???

2. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Не излегов на референдум како и најголемиот број од луѓето, за жал тоа сепак се случи поради некои идиоти дојдени од свирипичино држава да водат, тоест да го доуништат она што не го уништи оној што избега.

3. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.155
    Не излегов ни јас ама ете го сменија,и што направивте вие патриотите по тоа прашање за да солите памет сеа кој бил предавник и безидентитетска личност? Протест нешо,палење собрание влада?

4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.091
    Допаѓања:
    269.033
    Љољ.
    Идентитет си имаме бе Витали, нема тоа врска со име на држава :D

И фино си спиеме ноќе.
    Да не не' мислиш.

На Snow-Star му/ѝ се допаѓа ова.
  5. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.111
    Допаѓања:
    26.991
    Уште малку затепајте се за фамозното име. Па ВМРО па СДСМ. Муко, муко. Опасната држава, народот за леб умира. Неписмени се на високи функции, за да се вработиш ти треба убава партиска книшка.
    Они за името се фанале.
    Се ни цвета па за името останало да се секираме.
    Народот мисле како да преживее од ден за ден.
    Мислам реални проблеми има, проблеми од кои се умира.
    Тоа небитно, битно е да се давеме за Заев или Грујо.

На *Amethyst* му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Ај не лупетај и прибери си ги зборовите малце. Какво палење влада какви глупости. Додека народот не се освести патриотите ништо нема да направат сами. Не очекувај чуда, државата е и твоја и моја и сечија, наша е. Ова не е прашање само до патриотите. А кој е предавник и безидентитетска личност се гледа од далеку. Тој ќерката за остров ја дава а не па државата.
    Немате душо зајче и за тоа ќе среди, ве вртат како сакаат. Ви мантраат едно те исто а вие како овци. Уствари 500 евра плата кој е како вас сеа таман работа ако не спиете мирно. Garbage in, garbage out викаат, каков народ таква власт. Замисли глава на држава нема познавања никакви, во 30 секунди прави 10 грешки, лупа бројки вели видео скриминзи правеле, јавно употребува зборови како педер и вели кој го ебе народот неписменоќа жива понеписмен неможе да биде. Ако тој е таков замисли оние кои го гласаат, дно дна.

На Lady Maria, iki26 и Аргентина * им се допаѓа ова.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    А каде реков дека барам работа моментално ? Не реков такво нешто , ниту го очекувам тоа од нив :D . Ако сакам да работам , имам повеќе опции во ракавот . Едната е свој бизнис ( имам дуќан на главна улица во центарот на градот ) . Другата опција е да се вработам по струка . Третата е , да се умешам во колонијалот на татко ми , ем ќе му помогнам , ем ќе заработувам . Четвртата е , да му помогнам во бизнисот на чичкото на маж ми . Петта опција е да работам од дома , преку интернет . Не ми паѓа на памет да чекам работа од партии ;) . Ниту пак се зачленувам во партија за тоа . Секогаш има начин , ако сакаш да се снајдеш . Ти кажи ми , што убаво виде ти од предходните ? Јас искрено , само мерцедесот што го набавија го видов како ок инвестиција ( иако е сомнително потеклото на парите за истиот , и како е тој набавен ) , сепак , треба барем еден таков автомобил .

8. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.737
    Допаѓања:
    9.263
    Од кај знајш дека се Македонци овие шо пишат, можи се од националностите и мешаат вишок бибер во туѓа манџа.

На Vitaly му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.091
    Допаѓања:
    269.033
    Не ме интересира зајЧе ;)
    Утре вемеро да дојде со политика што ми одговара, ќе ги гласам.

Не сум ничиј фан, освен на своите интереси срц.

10. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Типично балканче бе душо. А за пример ја земате Европа. Ама во Европа кога нешто не ваља сите стануваат на нозе и сите се едно, без разлика на религија на идеолошка определба, партија, материјална состојба и слично. За тоа сте дно и така ќе останете пошто општата ситуација не ве боли само за свој гз си гледате да ми простиш а истовремено ве боли што некој краде, што има корупција, што има дупки по улици, што нема закон и ред други работи. Епа не одат едно со друго тие работи.

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  11. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.155
    Па шо не стана ти да се побуниш бе душо? Виде ли незадоволство некаде освен на интернет секако,таму сте најјаките патриоти собрани на купче.

На lovestoneddd, *Amethyst* и CameliaMiller им се допаѓа ова.
  12. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.091
    Допаѓања:
    269.033
    А тебе зошто ти е тешко што сме дно? Еве мене ич не ми е тешко за никого во друга земја.

13. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    Соберете се ти , Ики и оние пет - шест членки што ќе ме убиеа за малку , и на следни избори да ве видам на гласачкиот список ! Белким вие ќе ни ја поправите државата . Ама ако не ја оправите работава , ќе ве бесиме на јарбол ! Може ?

14. Vitaly

Vitaly Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2016
    Пораки:
    2.593
    Допаѓања:
    4.649
    Garbage in, garbage out. Мене никогаш нема да ме видиш на гласачко место. Ете нато терористите ќе ти ја опраат сеа што има ја да ти ја оправам. Последици и ден денес имаме и ние со тоа што Србија беше бомбардирана. Тие од таа организација не на јарбол ја би ги врзал на некој рид на 50 степени без леб и вода да пцовисаат. Од таквите морони денес милиони луѓе патат.
    Не ми е тешко воопшто. На таков памет не ни заслужувате подобри политичари. Тие политичари од вас произлегуваат, од истата држава, од истите факултети и училишта во кои учите вие.
    Како да излезе народ кога ку*тонот од премиер ваш дури и за веење поранешно државно знаме казни лупа.

На iki26 и Аргентина * им се допаѓа ова.
  15. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463

Ти,па ти, со IQ 33 најде да збориш со мене за политика! Ај ко што немаш три чисти,барем не се резили со глупости тука, и не просеравај, читаат членови ти се присмејаваат.

Ти се гледа интелегенцијата од воените авиони од НАТО ]:)

Се недавем ќе пишеш тука ако оди маж ти да војавува во некоја си земја(нели нато е воен сојуз),за туѓи интереси, па ко нема да спиеш ден и ноќ,па ко ќе се прашуваш дали е жив,кога ќе седиш со моб во рака и ќе чекаш повик од него.....
    И те молам доста со тој твој маж, дајте му ореден на човекот,очигледно жена му пати од комплекс на ниска вредност,па по 100 пати го споменува и величи овде (а господ знае кој анонимец е)...... уште да пишеше кога оди по голема нужда , да ја видиме "големата слика"за воениот херој

16. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    Јас велам ти и останатите членови што се буните тука да ја оправате . Нели , многу сте паметни и јаки на форум . Што не излеговте да организирате протести по референдумот ? Или тогаш беше " ќути ќе не апсат , ете на нет ќе си " лаеме " за името " . Епа , тоа и ви остана . Оние пред овие сега , играа " нати го - дај ми го " зад затворени врати со името . Овие дојдоа , и без да играат го решија 100 годишниот спор |( . И дај те молам , Србија не е безгрешна . А нашите последици , се и од 2001-ва , и од '91-ва . На од секогаш сме имале проблем , не само сега . Со половина од луѓето што се декларираат како Бугари , испаѓа дека и ние сами не знаеме што сме . Словенците , и секој друг народ , кога сака независност , се декларира како народ на таа држава . Тука им се видоа убави Бугарските пасоши , па сега кукаат , државата сменила име , бојкот , ова она .

@iki26 Ики , душо напатена , ти патиш од комплекс што ти ја нема Побегуља , да свршуваш , нема на кого ;) . Јас од никакви комплекси не патам . Маж ми не е за орден ( ОРДЕН , не орЕден , научи правопис ПАТРИОТКО :rofl: ) , обичен човек е . Ниту спасил живот на милиони луѓе , ниту бил во војна . И не му треба ОРДЕН за да биде херој , доволно е да биде хуман човек . Твоето IQ е на ниво на дементна баба , се гледа по тоа што тука изиграваш патриотка , а до пред година дена свршуваше на постерот од Н . Г .

П . С . Јас и пред 100 години не бев патриотка , ниту ќе бидам сега . Кога беа ВМРО на власт не бев во партија , ниту планирам да бидам во иднина . Ни кај овие сега ни кај трети .

17. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Јас мислам редно е ти и уште неколку члена тука едно добро тртење на Зоќи да му удрите?добро платени ќе бидете,еве и боновии за во Тинекс ќе добиете..:D
    Гратис од влада ви се лубрикантите,

Последна измена: 19 мај 2020
  18. iki26

iki26 Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2012
    Пораки:
    3.483
    Допаѓања:
    17.463
    Кутра душо, со знајни и чувани врвни државни тајни и информации :whew: тоа што една будала ко Зоќ го направи од уставот и законите,100 паметни не можат да го средат.

*Јаоооо цуци ТИ, за правопис и говор ли најде да збориш?? Ти? Tи? Хахаххаа

Јас пак не знам зош лаеш за Грујо,апсолутно не ме занима тој.

Штета што не ви успеа со референдумот,ќе свршававте ко сега со шарените изиграни будали :D

19. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.091
    Допаѓања:
    269.033
    Ма фала што ме потсетивте што го избегнувам дупчево на форумов :drunk: толку огорчени луѓе сте, што не сакам ни да дебатирам со вас.
    Терајте даље, муах, позз, кисс4е

На Lady Maria и *Amethyst* им се допаѓа ова.
  20. CrazyGirl15

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.878
    Допаѓања:
    25.387
    За разлика од тебе , барем знам правилно да пишувам :D . Кој е кутар овде :rofl: . Да се врати Грујо , ќе свршуваш пак на него во Актуелни политички настани ;) . Ах , да , заборавив (facepalm) . Нема да се врати . Мили му се крадените милиони и времето му е скапоцено , не вреди да ги врати парите и да скапува во затвор :| . Чекај , а имаме ли паметни во државава воопшто ? Дај Ики просветли ме , срце те молам . Бидејќи на мене сите ми делуваат како да сакаат да се довлечат до фотелјите , за да ја продолжат кражбата врз овој народ . Тука спаѓаат и Левица , и сите помали партии. За големите ич не правам муабет . Тие се веќе длабоко навлезени во играта .

П . С . Знаеш ли кој беше најизигран ? Тие што влегоа во владата на " крвавиот четврток " . Ги " набоцкаа " по штабовите , тие се полакомија за некое евро , Грујо потоа " фати патот " и ги остави со гомна до гуша на цедило ..

Шарените барем го соборија режимот . И тоа е успех . Да тргнеш некој што владее 11 години , не е лесно ;) .

И каде се паметните , рече ? Јас ќе ти кажам бе злато . Во странство !