По разделбата продолживме да имаме секс

Discussion in 'Разделби' started by kumanovce, Nov 20, 2010.

1. kumanovce

kumanovce Истакнат член

ллелеле луѓе мн ме осудувате,,,се чуствувам како да имам извршено некое кривично дело,,јас побарав ваше размислување а не осудување знам дека сите сте во право до една фала многу ви кажав во петок или сабота ќе ставам крај ...и ќе ви пишам каква е била неговата реакција Ч) мн ве сакам имајте убав ден

2. slavica999

slavica999 Популарен член

Е такви се некои машки, не сакаат обврска а секс може :) . Ти самата ке си дадеш одговор, негово е да си побара а твое е дали ке му дадеш или не ;) .
    Би ти препорачала да вложуваш енергија, нерви, љубов во нешто што има иднина.

3. kumanovce

kumanovce Истакнат член

фала

4. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Потполно се согласувам со тебе трендафилче ! :)
    П.С. Девојко освести се и не му дозволувај да те врти на малото прсте кога ќе му прдне нему да си се испразни колку и да го сакаш, и на крај ти пак да бидеш онаа повредената, а тој задоволен по секоја цена!

5. Thebestone

Thebestone Истакнат член

Страшно, страшно.... кога ке најдат машкиве офци за стижење :@ исто и јас бев во ваква ситуација, и ова воопшто не води кон тоа дека ке се смирите туку токму кон спротивното он ке се навикне на вака и ке му служиш само за кога ке му текне а ти си оп секогаш тука за него, знам дека нема да ти влијаат на тебе овие коментари, и нема да не послушаш но од ситуацијава само себе си си ставаш цена на лесна девојка поззззззззззз

6. BBojana

BBojana Истакнат член

Лелее ја читам темава и останав без зборови.. И јас сум во иста ситуација, после 2 год раскинавме и сеа ми се јавува коа му фалам и сака да ме види и... И во право сте не ѕреба така да дозволам да ме користи коа има потреба, ама премногу го сакам и најтешко ми беше да си признаам сама на себе дека е крај а се гледаме затоа што он сака да имаме секс.. се надевам нареден пат кога ке ми се јави ке имам сила да му кажам не, само помислата дека засекогаш ке биде крај ме уништува до даска.

7. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Ако имаш ти ќеф за секс со дечкоти не гледам причина да немаш, макар и да сте се скарале. Сексот е само потреба, знаеш и сама, а дали ќе го правиш со бивши што го сакаш или со некој друг тоа си е твој избор :D

8. femina90

femina90 Популарен член

А кога сте решиле веќе да имате секс со бившиот зашто не се поставите како вие да влечете корист од тоа (не дека и не влечете)?
    Јави му се, речи сакам да се видиме, заврши работа, речи му ајде јас брзам, имам работа, се слушаме и чао. Без гушкања, емоции и нажалени фаци.
    Ако случајно одбие кога ќе му се јавиш, речи јас сега можам, нема да можам друг пат и држи до тоа.
    Кога веќе продолжувате со ова, барем до некаде имајте контрола, не да е се во негови раце.

Ordinary likes this.
  9. BBojana

BBojana Истакнат член

Мислиш да продолжам со ова вака?? Работата е што мене не ми е само за секс, имам желба да бидам со него да го гушнам... Без секс можам да издржам ама да не го видам, да не го гушнам да го осетам :sweat:
    затоа сум се сложила на ова глеедање не дека ми е дојдено до тоа. Еве сега се немаме слушнато 5 дена.. полудувам е мал збор и кога ке ми се јави да се видиме како да идам??? Си барам др занимации ама тешко е стварно...

10. badem4e

badem4e Истакнат член

Ма дајте бе луѓе каков секс со бивши после раскинување нема шанси.Ќе полудиш како да не.Он ќе си тера негов живот,ке си гради може нова врска ама за резерва секогаш ке си има издувен вентил,а ти ако продужиш така веруј утре кога ќе ти каже скрос чао ке ти биде уште потешко.сите сме имале врски сите сме сакале некого ама кога веке ставаме крај треба да биде крај нели??А не ке ми раскинува па после неколку дена ајде и после секој свој филм нене фала.Ама секој со своето мислење моето е ова.поз

11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Лошото во ситуацијава е тоа што ти уште имаш емоции за него, и тој те врти како сака, и се гледате кога нему ќе му текне. Значи тоа што имате секс не е толку трагично, ајде да речеме потреба си е, трагичното е тоа што ти уште се надеваш на него.
    Тој си се задоволува со тебе, те има како резерва а истовремено со којзнае колку други легнува. Не те осудувам, ама биди поразумна. Многу добар совет ти даде femina90, пробај да ја свртиш ситуацијава во твоја корист.
    И ако веќе ти е до секс, подобро со некој друг, што мора па баш со бившиот.

12. Nastjaaa4

Nastjaaa4 Истакнат член

најлошото нешто што можи да се деси!
    НИКАКО!!!!
    ...а и не се одкажав!
    до кога дури да си најди девојка ќе си се секса без и трошка гајле да му е па после ајт клоците!
    абе ние девојкиве сме мннооооооогу глупи....наместо ние да ги вртиме како што сакаме тие не вртат и тоа како.....и паметни и препаметни џабе! :|

13. Draganche

Draganche Активен член

Девојки имам едно прашање за вас. :D идам со дечко ми т.е од денес више бившиот веќе 2ве ипол. Пред пола год прекинавме мн се каравме и бевме месец ипол само на секс :/ сексот секогаш бил со чуства само што можам да кажам дека не е само на тоа затоа што ние се гледаме секој втори ден доаѓа кај мене јас идам кај него искачаме заедно и еднаш двапати у недела имаме секс иако не сме у врска. Мислам дека ме разбирате што сакам да ви кажам. После тоа се смиривме се беше океј и сеа дое пат таа фаза на карање и глупости нејкеме. нејќеме да се разделиме и двајцата затоа што мн се сакаме и затоа останувавме на тоа коа имавме раскинато највише еден ипол месец. тоаш ни јас сум била со друг ни он. Сакам совет дали и овој пат да биде на таа варијанта гледање и искачање и секс коа ќе бидеме слободни без да имаме обврска дека мораме да се гледаме и сл. или да стаам засекогаш крај. Само знам дека пак ќе се смириме. Само нејќеме да бидеме сеа у врска да не се караме мн и да не пукне тиквата. сакаме малку време.Што мислите совет ? :D Фала мн

14. hermosa

hermosa Популарен член

Mнофу фактори се во игра,но прашањето е зошто се карате и раскинувате ако толку многу се сакате?Oдговорот го знаеш само ти ,ако ти одговара така карање смирување секс релација ,но не мислам дека долго ќе издржите ,треба да го дефинирате вашиот однос.

15. Draganche

Draganche Активен член

Се караме само ради тоа што скоро секој ден сме заедно и немаме што да си кажеме еден на друг.. а и имаме проблеми со неговите па некогаш и затоа .. мн е поврзан со друштво исто така па знае да си нареди и да седи со нив и неколку дена па затоа и јас некогаш вувнувам.. но што е најважно мн не ги слуша неговите и по тоа знам дека ме сака и му значам да не беше така до сеа 100пати ќе прекиневме .. затоа сакам помош :D .. ваше мислење

16. hermosa

hermosa Популарен член

Jас отстрана како што читам,ми стои дека дечкото малку те почитува,иако ти викаш дека пречка се неговите родители.A за другарство секако треба да се има време,не само тој да се дружи туку и ти,да си имате и заеднички пријатели и така :) .Aко мислиш дека сериозна стабилна врска се гради со карање раскинување и смирување,и сексот да е главната причина заради која сте заедно,на погрешен пат чекориш,поточно со погрешна личност.Aко тој е себичен сега и си прави како му одговара само на него,замисли утре што ќе се случи кога треба да преземете посериозни одговорности.Tвое е дали ќе прифатиш некој мајтап да си тера со тебе или ќе му дадеш до знаење да те почитува ;)

17. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Јас сум била во ситуација кога може месец после раскинувањето ме побара да праиме муабет , пошто не раскинавме баш со некој пристоен и зрел муабет туку со некоја глупа караница . Како и да е тој сакаше да се гледаме од време на време као да сме виделе што како , не бил сега спремен , не сме се согласувале и јас му реков дека не сакам да бидам некому морална поддршка додека не си најде нова прилика , ме бараше некое време ама со тешко срце одбивав да се видам иако неколку пати се имавме видено и се бакнавме неколку пати јас гледав колку можам да го избегнам сето тоа влечење и продолжив со друг и покрај тоа што тој ме бараше од време на време . Искрено ми беше многу тешко и психични и физички бев хаос , ослабев , се нервирав многу пошто го сакав ,ама нејкев да имам секс со него а тоа да не биде водење љубов , празно ми беше ми изгледаше како нешто што било чисто и убаво да го валкам и омаловажувам. Го сакав ама со тешко срце не прифатив и знам колку ти е тешко и тебе и колку малку треба за да попуштиш пред некој на кој си слаба , ама мој совет е да прекратиш со тоа , ако ти е до секс можеш и друг да си најдеш , малку ке биде проблем ако сексот не е толку добар како со бившиот ама што е тука е ... :)

18. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Секс после раскинување кај машките и девојките има дијаметрално различно значење.

Кај девојките тоа значи секс со некој што го знаеш и знаеш како да те задоволи додека бараш друг, плус, најбитното, не се брои како дечко плус.

Кај машките тоа значи дека не може да легне друга девојка, па се задоволува со она што му е понудено или уште ја сака бившата, односно, поубаво кажано, уште го сака сексот со бившата.

19. Abeja

Abeja Популарен член

Или задоволување на пустото машко его, ај малце ќе ја вртам зашто знам дека ме сака, јас сум неодолив таа се ќе направи за мене, јас сум и најдобар до сега, друг она не смее да има итн...некогаш не мора да е случај тоа дека не може да најде друга, тој и може да најде и може да биде со поранешната, кога веќе и раскинал тој и нема чувства кон неа, па нема да му значи дали со навраќање на секс би ја повредил или не. Ама трагично е што девојките паѓаат на такви ефтини финти. Не знам како се спуштаат толку ниско. |(

20. Rama

Rama Форумски идол

Дефинитивно нешто најдолно и недозволиво.ако те сакал и почитувал барем малку во чест на времето поминато заедно нема да си дозволи да те работи гратис и да те фрла како стара крпа кога ќе му текне него и потоа фино лепо ке се враќа кај новата девојка која наводно не ја сака,ќе се скара за брзо,ама таа го уценува,сече вени не знам што ! абе ајде