Правење грешки со кои ги повредуваме саканите

Дискусија во 'Психологија' започната од savana, 7 март 2012.

1. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    6.241
    Допаѓања:
    12.071
    Грешки сите правиме ама јас дефинитивно во ПМС, сум како змија :$ :devil:, и тоа само кон маж ми, дека изгледа он најмногу ме трпи а во такви денови избегнувам да разговарам со други оти јазикот ми е долг до Мексико и назад :worried:. Ама се смирувам за 15 мин и после секогаш се извинувам, ме знае маж ми дека сум таква, избувнувам за ситница и барам причина за кавга а маж ми никогаш не се кара, па се карам сама со себе зошто не се кара (facepalm), и кога ми помине лудилото ми иде да си пропаднам во земја :bandit:, колку глупости накажам, дури во тие моменти правам напор да се воздржам од зборување, често си зборувам издржи Ангел не си тоа ти, тоа хормоните беснеат :worried:

2. prashinka

prashinka Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2021
    Пораки:
    437
    Допаѓања:
    798
    Знам да сум брзоплета и да кажам нешто што не го мислам и после стопати ќе се преиспитувам. Ми се товари плус грижа и ми тежи многу.. ;(

3. poi

poi Популарен член

Се зачлени на:
    6 октомври 2019
    Пораки:
    1.196
    Допаѓања:
    2.402
    Често го повишувам гласот кога ќе се изнервирам во секундата. Потоа се каам, но пак се случува...
    Растена сум во таква средина и не знам како да се одвикнам од тоа.

4. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.339
    Ми се има случено во афект да кажам нешто што би ги повредило. Ретко, ептен треба да сум извадена од такт, но се случило...

5. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.901
    Допаѓања:
    25.541
    Порано бев страшно повлечена личност , многу преќутував на секој ..

Сега преќутувам само на повозрасните луѓе од мене . Кога сум во ПМС , сум најлоша .