Ама затоа ја забележавме оваа погоре . Кога ќе го заврши факултетот ќе биде инженер. Подтема на овој час е матријалното општество во маќедонија.
Поттема на овој час е материјалното општество во Македонија. Денес е Велики Петок, шестти ден од Страсната седмица. Не знам јас ги имам учено како кој било, каде било, кога било, а не обратно дека се.
Денес е Велики петок, шести ден од Страсната седмица. Туку што не известија дека сеуште не сме добиле плата. Веројатно ќе ја добиеме во Септември.
Тукушто не известија дека сѐ уште не сме добиле плата. Веројатно ќе ја добиеме во септември. Излезе новата песма на Гочева Каролина.
Тукушто нè известија дека сѐ уште не сме добиле плата. Јас не знам како ќе научам да пливам. Неговото не знаење се забележа преку неговите одговори.
Неговото незнаење се забележа преку неговите одговори. Зашо си уше тука ти? Зар не се договоривме де ка ја ке доам потебе а не даме чекаш на исто то место.
Зошто си уште тука ти? Зарем не се договоривме дека јас ќе дојдам по тебе а не да ме чекаш на истото место. Носи ветар грмежи пукаат.
Дува ветер и грми Не пречекаа на вратата и ни понудија ручек. Се беше многу вкусно. Нив им рековме дека мораме брзо да заминеме.
Нѐ пречекаа на вратата и ни понудија ручек. Сѐ беше многу вкусно. Ним им рековме дека мораме брзо да заминеме. Обуката се обавува постапно, сем ако не се укључат нови методи на самото отварање на ивентот.
@zuto Обуката се извршува (обавува не е грешно, но сепак) постапно, освен ако не се вклучат нови методи на самото отворање на настанот. Треба да ги земеме во предвид новите практики. Со тоа ќе допринесеме за доброто на сите. Но, не можеме да се довериме на било кого.
Треба да ги земеме предвид новите практики. Со тоа ќе придонесеме за доброто на сите. Но, не можеме да се довериме на било кој. Овој извештај е до сега најдобар на свет а се однесува за периодот од 23.09.2020 - 23.10.2020.
Овој извештај е досега најдобар на свет, а се однесува за периодот од 23.09.2020 - 23.10.2020. Кристино, Ти звонеше мајкати на телефон.
Ги видов двајцата заедно со Стефанија и им кажав здраво на сите. Ана отиде да прошета во Београд и да си купи зејтин.