си го цитирам старото мислење.не е на вода оваа. http://forum.femina.mk/threads/Правосмукалки-Усисивачи.3688/page-6#post-2545723
Имам ваква правосмукалка, и во последно време почна да зеза нешто, загрева, а и не вшмукува како што треба.Ги чистев кесите, проверував да не заглавило нешто во цевките ама не е до тоа. Некој што имала ваков или сличен проблем да ме посоветува што да правам за да го поправам ова или ќе мора нова да си купувам?Не сум при пари моментално, па се надевам ќе го средам некако ова чудово.
Najdobra pravosmukalka e CENTRALNA PRAVOSMUKALKA HUSKY.Ja imam 16 godini i funkcionira besprekorno bez bilo kakov defekt do denes. Najnovite modeli imaat prekrasen dizajn so doživotna garancija/25 godini kolku što e ivotnosta spored proizvoditelot/. Za Makedonija ovlasten uvoznik i distributer e firmata Saneks trade dooel Skopje,tel.077 600 717.
Sakam da zemam nekoja pravosmukalka od onie sto cistat so parea plus dodatoci za prozorci,plocki i takvi raboti..imase edna koja ima opcija i za gjogiranje..predlog za nesto slicno,ima li nekoj iskustvo?koja im e cenata,i dobri li se?
oвaa прaвoсмукaлкa е тaквa рaбoте нa пaреa,имa дoдaтoци зa душек,фуги,стaклo и зa џигирaње.Презaдoвoлнa сум.
Jas ja imam ovaa na philips , jacina 2000 w , samo bez dodatokot na drskata .Zadovolna sum, dosta mokjna pravosmukalka . E sega , malku mi smeta sto ne e na voda ,mi sozdava gusenje , no otvaram malku prozor i toa se resava
Дали знаете некој кој дава Kirby или Rainbow машина под наем, сам да си исчистиш, сакам да изнајмам на еден ден ама сами да си исчистиме дома, колку што знам имаше порано такви огласи, ама не можам да најдам ништо моментално. Ако знаете некој, ве молам пишете ми во лична порака телефон и секако цена доколку ја знаете. Фала.
Не, не најдов, и сега посебно ќе ми треба пред да дојде бебе дома, сега повторно барам, ако најдам ќе ти пишам инфо
Побарај ја Marina Skiljevic на фб, таа работи со Кирби машини. Само не знам дали даваат сам да чистиш, или треба тие да ти дојдат дома.
Некој искуство со Фаворит овој модел? Имав Самсунг и во рок од 3 години 4 пати се расипа и сакам да сменам со Фаворит.
Не ти препорачувам. Немам лично искуство ама доста луѓе се жалат од оваа марка. Јас имам филипс и топло ти ја препорачувам