Или за стално да си го сокриеш, во Контролен панел -> Прилагодувања -> Сокриј го мојот онлајн статус и таму ќе кликнеш на да
Напишав најнормален коментар во СКД, во кој само ја констатирав ситуацијата, и после мене нормално се развива некоја дебата,а мислењето ми е избришано? Зошто?
Мислам дека модераторките немаат должност да ти објаснуваат зошто ти го избришале мислењето, но сепак прашај ги ако сакаш, може ќе добиеш одговор.
Исто како што и заклучуваат теми! Треба да опоменат и да кажат зошто, дали имало некакви прекршувања на правилата на форумот, треба да кажат.Е тоа е демократија и сајт на годината.
Мислам дека неможи да се направи И со апостров..но ако сакаш можеш да напишеш ( И`)..ама сепак не сум сигурна..
Добро е, го најдов, го копирав и го ставив на ворд. Сега само копи пејст ќе си правам од ворд што ми е зачувано. Инаку, еве го: ѝ.
^Не мора од ворд да копирате, на истото копче каде што е овој знак ~ (лево од единицата на тастатура), кога ќе вклучиш кирилична поддршка ти излегува ѝ.
ѝ. Конечно. Инаку ќе претиснете на ~ со мак подршка излегува ѝ. На никое друго копче, само на тоа. Ептен лесно било.
И кај мене исто така нема и со апостров ама мислам дека е до тоа дека кога сме бирале во language bar кои јазици да ги имаме,кога ке кликнеме на Macedonian има повеќе опции за каква македонска тастатура.Мислам дека во тоа е разликата,поразлично сме избрале од Спешлка.
Како се прави она,знаете,да напишеш текст,а уствари тоа е линк. Пр. Уживај во оваа песна. (тоа оваа не е линк,ама да би било линк би било така сино,и да би кликнале на оваа би ве одвело до пример јутуб.) Се надевам ме разбравте.
Кликаш горе на URL и ти се појавува ова долу, со тоа што после првото урл во првата заграда ставаш знак = на линкот му правиш copy а потоа после знакот еднакво = му правиш paste, а зборчето оваа го ставаш помеѓу заградите, вака оваа