Зошто е заклучена темата Општи прашања kafe-muabeti/opsti-prasanja-t9731/2130.html?hilit=%D0%BE%D0%BF%D1%88%D1%82%D0%B8%20%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%9A%D0%B0#p1143918
На едно мислење сакав да ставам Ми се допаѓа ама ми дава само цитирај и пријави го мислењето зошто така?
Кои се критериумите за да станеш модератор?И дали можам да го одредам периодот до кој ќе бидам модератор или тоа е перманентно?
^постои период на конкурси, тогаш се пријавуваш одговараш на соодветните прашања/информации кои треба да ги доставиш при пријавувањето, и тимот на Фемина потоа одлучува....последниот конкурс беше некаде ноември/декември,еве погледни: za-forumot/konkurs-za-moderatori-t9235/ така да сега ти преостанува да го чекаш следниот
Здраво ,јас сум нова на форумов и сакам да отворам нова тема,ама незнам како,па ако сакате кажете ми..!?
Има доста теми овде, би ти препорачала да разгледаш и сигурно ќе најдеш тоа што те интересира мислам дека нема потреба од нова тема да не им ствараме работа на модераторите Добредојде и Поздрав п.с. Се надевам нема да бидам погрешно сватена
Пред сè добредојде на форумот. Пред да отвориш нова тема провери дали постои иста/слична таква. Доколку нема, избери ја правилната (под)категорија. Веднаш под насловот на категоријата пишува „Нова тема“.
Не те сватив погрешно,сакам нешто да прашам и ако има некоја иста или слина тема ке прашам таму,ако не ке отворам нова. Сепак,фала видов како треба.
И мене ми е избришано едно мислење во општи прашања,а зошто ке ги замолам да ми кажат модераторите.!? :
^ Темата често се чисти од офф-топици. Сите мислења за кои има тема се префрлаат или се бришат. Во темата на почетокот пишува - прашања за кои нема тема !
^ Добро поставив прашање „Каде на интернет можам да ја најдам листата со концерти кој,кога ќе настапува летово во Охрид?“ Кај да го тражам сега прашањето?
Ако не можеш да го најдеш кај тебе во испратени мислења ти го избришале. Тешко дека ги преместуваат, полесно е delete да се направи.
И мене ми имаат избришано мислење од општи прашања прашањето беше за некоја игра, ми го нема во мислењата.