^ Веројатно се преголеми. Кога ја објавуваш со црвени букви ти пишува колкави треба да бидат пропорциите за да ги прими.
Не се гледа кој те додал и нема прифаќање или неприфаќање како на фејсбук. (Не)пријатели додаваш само за полесно да можеш да ги најдеш, да видиш дали се онлајн ако не се со скриен статус или пак да не им ги читаш нивните мислења.
Отвараѓ за нов одговор нели и доле имаш опции и прикачи фајл одбираш прикачи фајл па си избираш слика и испрати
првин ја поставуваш сликата со опцијата img и пота целиот линк со се img го обележуваш и стискаш на опцијата spoiler
Ај ве молам за помош.. веќе 3 месеци се обидувам да прикачам слики во ''Ваши професионални слики''.. но тоа никако не успева...чекор по чекор и на крај вели.. Page not found..дали е до мојот компјутер или др.. незнам..
Ќе одиш десен клик на сликата: Open with --> Paint --> Resize. Сигурно ќе ти биде штиклирано: Maintain aspect ratio, ама ти отштиклирај го. И горе наместо Percentage ќе одбереш Pixels. И нормално ќе си пишеш колку пиксели сакаш да биде, во ширина и должина. Ова е за Windows 7, ама би требало да е слично и за другите.
Може некој да ми објасни зошто се избришани неколкуте последни мислења на темата religija/11-pricini-da-bides-ateist-t2492/260.html#p1167371 ?
Истото ме интересора како honorthyself, и моето мислење е избришано на истата тема без никакво образложение.
А зошто не отворивте нова тема ако сте уочиле дека ја полните темата со оф-топици, па да си продолжите таму?