Не им се вклoпувaш вo прoфилoт, директнa си и не кaжувaш нa фин нaчин пoсебнo кoгa се рaбoти зa некoјa нивнa -цуци муци, милa мoмa, бест френд и сличнo. Мнoгу си се нежни еднa сo другa, си се пaзaт, си се гледaaт, кo oд истa пaртијa дa се. Дo тoлку. Чoпoрствo. Зaтoa и уште не знaеме кoј вoдел скришнa кaмпaњa зa избoрoт нa фoрумџикa. Oд нивните е.
Рака на срце, јас очекував да бидам баниран поради субверзивност уште одамна. Ама еве, добар сум, сеуште.
Зошто само моите офф-топик мислења од темата Развод се избришани, а сеуште стојат неколку мислења со истата тематика на која пишував и јас? @Sesil https://forum.femina.mk/threads/Развод.1979/page-77
САКАМ ДА ЗНАМ ЗОШТО СУМ БАНИРАНА ОД ТЕМАТА МОДНИ КРИТИКИ ЗА УБАВИ ФЕМИНКИ??? Навистина не се однесувате ферски спрема мене, ме банирате како ке ви прдне, дали една недела или месец дена...не е битно.... Дајте преиспитајте си го правилникот и аршинот.... И да прашам кој е таму модератор..(сигурно некоја многу љубоморна и не толку убава феминка)
Се согласувам со @John Snow во врска со мислењата на темата за силување што настанаа. Можеби во таа тема биле оф топик, но не се оф топик за да воопшто не припаѓаат на форумот. Баш напротив, требаше да останат/ само да се префрлат, па вака оние неупатените, без разлика дали станува збор за мажи или жени, малку повеќе ќе се едуцираат дека: Да, возможно е да бидете силувани од брачниот партнер. Бракот не е изговор или дозвола партнерот да ве третира како ќе посака, кога ќе посака. Модераторски не е само да бришете, туку и да подразмислите критички каде води дискусијата. Ако е бесцелна, бриши, стави во канта, но ако е сериозна тема, само префрлете ги мислењата
Ааа тоа не и е прв пат. Знаеме дека ти и Боа виста ко ќе стајте слика ратка се претвора у загорен 50 мидл крајз маш
Многумина ги фалев, сите се убави..но последна од која паднав на газот беше @danichap ..многу ја испофалиф..и што добив, корпа и клоца Кој е модератор таму?
Реин е таму. Ама и сама знаеш дека е забрането изглед да се коментира. Згодни се да. Додуше сите се згодни таму.. Ама правила се правила
И мои се избришани, оти биле оф топик, а не можело да се префрлат на силување, оти нема да има логика муабетот.
Првин беа избришани само моите постови а беа оставени неколку постови од истата дискусија. Сесил ги избриша сите откако реагирав. Како што кажал Џони погоре, иако беше офф-топик, дискусијата беше квалитетна и баш добро беше доловен менталитетот на добар процент на овдешните мажи.