@Bitter-Sweet Фала ти на опширното објаснување. И јас отпосле помислив да не има нешто врска со трофеите и поените од нив, изгледа тоа било. Абе порано што убаво си беше, се тепавме сите за цветче да добиеме, па бојата да ни се смени.. сега ништо, не е интересно.
А да стајте модератор во храна кој екшали ќе му чуе за темана каде што членки поставуваат свои оброци односно Фемина готвач!? Откако Дасти се повлече темана на ништо не личи. Ај не гласање ај лајкови, шо беше смешно. Ај не на недела ај на две, сеа со месеци чмае така а имаше активни членки последно. За бришење оф топик хехенца први сте а за сериозна работа ко во УЈП на шалтер се понашате. Одговорност нула ебаго.
Кај е бе темата Геј парада? Имаше таква, или мене така ми се чини? Знам дека пишувавме кога се одржуваше преклани, ама дали така се викаше темата...? @RainBow ?
Еве и тука ќе ти го поставам прашањево: Цццццц @RainBow ај јави се на рапорт и објасни (ако можеш) зошто нашиве коментари се избиршани а „срцепарателните„ навредувачки постови за ситуацијава во МК на тема за корона во Германија се оставени? Баш ме интересира кое би било твоето логичко објаснување? И ќе те замарам во секоја тема за ова, да знаеш! Оти го претеравте со небулози!
Избришан е и делот со шаката злобен народ на кој се однесуваше твојот пост, па немаше смисла така да стои без контекст, а и другите надолу, плус што преминаа во навреди. Мислев нова тема да се отвори, ама по постовите се виде дека само за расправии ќе служи.
Не мoже дa ги oстaвиш тaкa нивните пoстoви без дa дoзвoлиш некoј друг дa дaде пoинaквo мислење. Кaкo бришеш и зaмoлчувaш луѓе дa не мoжaт дa oдгoвoрaт нa -неaндртaлци живеaт вo земјaтa? Или премести ги мислењaтa вo другa темa пa aкo се вреѓa сите некa вреѓaaт, или избриши ги нивните. Или ведиш глaвa oти гaстербaјтерки се? Тaкa, пo дoмa дa си бирaш кoгo ќе oбoжaвaш a кoгo не.
Абе ај! Нашите мислења навреди биле, а на фримајнд и компанија што се? Плус што се тотален офтопик. Да те потсетам дека темата е за корона во Германија и истата нема врска со МК и нејзините злобни, прости жители и шугавиот, корумпиран систем. Или има?
Исто и мене ми избриша мислења и ме банира 1 месец затоа што не сме истомисленици? или ова е нива а не е форум,па го поседува некој и како ќе кажете така ќе пишуваме мислења?
Некогаш заборавате дека и вие сте дел од тие таканаречени неандерталци и вукојебинава. Патем и форумов е дел од неа, ама сепак сте тука. Лесно е да се гледа од високо ко да е некое достигнување на векот.
А да ги префрлите тие ''навредливи коментари" во посебна тема - пред канта за таа намена, па сите да видат и проценат од кои причини точно се избришани ? Вака, поим немаме зошто исчезнуваат и се прашуваме што тоа било навредливо. Човек не може ниту да се пошегува веќе на форумов - сѐ е навреда.
Немаше навреда во нашите избришани коментари, туку членката (членките) на темата пишуваа навреди кон државава, народов итн. Е, тој дел го избришале и исто така нашите одговори на тој коментар. Арно ама, остатокот од мислењето го оставиле каде што членките на тема за корона во Германија пишуваат за државава, патишта, тротоари, администрација и слично А инаку се фалеше @RainBow и останата администрација дека не толерирале офтопици. Ама тоа очигледно е селективно? @RainBow требаше или се да избиршете, или да ги оставите сите коментари!
Имаш и побрза опција, кога ќе го најдеш гифот што го бараш, го отвораш, копираш линк и го ставаш со иконката за слики. Без симнување и прикачување.