Па искрено темата не е баш за смеење, членките си ги искажуваат маките и проблемите кои во 99% не се воопшто смешни. Таа тема не е за забава и сеир фаќање.. Има толку многу теми на форумов наменети за забава и смешки..
Зошто ми го избришавте мислењето од "Дали да се разведам", а офтопик мислења пред и после моето стојат? Па уште и никакво известување? Сега се гасам од смешниов форум и веќе за никакво мислење не го отварам, ни па се логирам. Не дека многу ќе ви значи моето присуство, ама едноставно ниеден клик не заслужувате од мене, зошто не ви е прв пат. Ајт.
Ми избришавте мислење во Свекрвите и снаите зашто и пишав на членка дека и се забегани коментарите? Може треба на ист стил да и вратам, па да не е навредливо според вас. Само се чудам кога ќе почнете со бришење на мислењата што го прекршуваат првото правило.
Дали сте нормални? Вака да реагиравте на секоја навреда упатена кон членки и за откривање лични идентитети, а не за некоја wanna be инфлуенсерка, што може да ми инфлуенсира само за тоа каква да не бидам.
Веќе 2 недели бројот на мислења ми стои ист (323) и не ми се менува, не ми е јасно зошто е така? Баш приметив последниве денови и ми иде на нерви. Лол, мрднав на 324, ова ми го брои на пример.
Зошто толку се замарате? По ново треба на секој што ќе му засмета нешто да мора да биде модератор на доброволна основа еден месец, ако не прифаќа да го банираат.
Не ја сфатив поврзаноста на мора, доброволна основа и банирање. Ако е доброволно, не мора ништо да прави, ниту да го банираат.