Бтв уште ли стојат муабетите од некоја ели во МЈЛ? Јер нова тема беше отворена со некоја премиса, некако не гледам да се држи до истата. Ај да го распостелеме животот на едикоја си па да и ги коментираме најчувствителните животни одлуки, јер демократија. Ја имало у весник, па можам се да си кажам, јер јас сум етички комитет.
Абре остај се Сеа ќе дојде @RainBow со муабетите дека се јавни личности, итакодаље... Пошо јавни личности може да се плукаат на велико и животот да им го развлекува кој стигне Освен госпоЏатаШтоИметоНеСмееДаИСеСпомне, нАли? Или додека некој друг не им се закани со тужба. А, не дека нема основ за тоа во темата? И старата и новава.
Зошто ми е избришано мислењето во СДК? И порано сте бришеле, сум ќутела, немаше навреда кон член, туку свое видување кон нештата. Па избришете го цел форум ако не, како сте тргнале. Членови ви снемува, мислења снемува. Не пишував неколку дена, бидејќи ми се одмилува полека. Ајде ќе идам за каки да пишувам во бебе групите за да опстојам. Боже свашта, или на скопско-српски хаос, п***е, лудило.
Ја видов оваа тема каде што членки си прават реклама, па ми текна на едно девојче кое се жалеше тука дека и се бришат мислења заради самопромоција. Што е со целата оваа тема?
Смеело други да 'рекламираш', ама не себе си. Ако е за тебе, треба да истресиш некој динар, или евро... за реклама. Капитализам 101
Можност да се најдете на листата членови со испишани најмногу постови. Ете @WildMk наскоро ќе се качи на врвот на листата Можност во сенка, скриени да си пишувате , таман да дојдат до израз темите со активни мислења , нема да ја покажуваат вашата тема активна на главната страна кога ќе го отвараме форумот. Можност да не се наоѓате повеќе во центар внимание оти ќе си бидете скриени и како вибер група ќе си се дружите во позадина. Можност конечно да и се даде внимание на темата Мајчински муабети , поради вашата тема не можеше да дојде до израз, сега ќе ја покажува на насловна и ќе биде пример за оние кои не знаат да се дружат на форум, да научат како треба Па добро, не е лоша одлуката, како на школо. кој бил лош нека стои во лошо ќоше