Kako ne so 7k mislenja i 120k lajkoj e eden kvalitet sho opaga so 9k mislenja i 120k lajkoj. nz kako velish deka ne e bitno idk idk
Ne se zamaram so lajkoj, taka velam deka ne e bitno spored mene. Znachi, spored mene, t.e. vo prevod mene ne mi e bitno. Toa ne znachi deka na site tuka ne im e bitno. Moeto mislenje vazhi za mene, ne za site na forumov, ne sum niven zastapnik.
Би одела подалку и би рекла... помалку од 1к мислења и повеќе од 200к лајкови. Go big, or go home. По се' изгледа, дека ќе морам да си одам дома
Ај ај, сите рипнавте на популарни членој и идоли, на прсти се бројме ние истакнатите обични смртници сега. Ред солзи, ред мрсули.
Аааа... колку ве сакам на моменти На моменти ми иди да ве исшамарам! Се надевам дека чувствата се обострани
Ако не се лажам, не е по мислењата (само) туку по поените од трофеи (точно колку за каков член не знам како оди).
Зошто мислењата каде што си дискутиравме во "трета смена а форумот" се избришани а секое мислење на @Lady D ❤️ и останатите очобол израз стојат до последно? Едно од првите правила гласи пишувајте кирилица, зошто истото не се почитува и не средат мерки за истото? Едит: Ако веќе мислите дека постои чет на форумот, зошто таквите теми и сличните како неа сеуште стојат?
Имаш опција да пријавиш мислење. Штом си видела дека сум пишала во темата, иди пријави ги, ќе ги избришат.
Чисто сумњам дека ќе ги избришат.. Нешто што не треба да пријавам нема да избришат, тоа што треба си стои така.