@RainBow оти не е баниран @quattro ? Нели рече постовите ќе ги оставите, ама членовите кои ги прекршиле правилата ќе ги санкционирате?
Поени од трофеи обично се добиваат за нешто. Пример број на мислења, лајкови, тука ќе ми се смеат ама коефициент на лајкови. И ко ќе стигниш некои од овие работи, добиваш трофејче. Некогаш закаснато, ама стига.
Зошо на форумот нема повеќе смајлиња? Би било многу по интересно ако има повеќе или барем да можеме да ги користиме нашите смајлињата од телефонот .
@RainBow зошто кога ќе ми се избришат мислења, не добивам известување дека ми е избришано и која е причината што ми е избришано мислењето? Епа ај бришете се и не давајте причина поради кое е избришано. Вака, нема да знам каде ги имам прекршено правилата.
Да не ни ги бришаат модераторите мислења како што ќе им текне. Повеќе од две мислења ми беа избришани месецов. Не оти ќе ја "исправам" ама редно е да работите на тоа што треба. Форум е, секој има свое мислење. А не да бришите, ако НЕ се согласуваат со вас.
Нека ме бришат, ама ако има причина за истото. А бришат мислења, без да ја кажат причината. Не ни знаев дека ми се избришани, ако не видов сама. Не бев ниту оф топик, ниту навредив некого.