Хелоу, сакам да прашам з`ш нема еднакво порамнување на текстов, има лево, централно и десно, а цело, еднакво не? Ви благодарам
Пишав, не излегуваше. Ме информираа веќе, има одговор. Не очекував да е поткатегорија уште и во „слободно време“.
Некои пишуваат од каде. Некои може не сакаат да се издадат од кој град се. Не е се' од Зара купено и слично.
Го тупите… Спијат модератори. Мене ми смета кога се ставаат слики од нет и се прогледува низ прсти на членки со опширно објаснување. Го користат форумскиот имунитет иначе ние обичните смртници да ставиме слика од нет по автоматизам се брише веднаш. Немаш шанса ни да едитираш, за лајк па што ќе кажувам… Траги-комедија.
Зошто немам пристап до темата ние над и околу 40?Имам 70 пораки испратено од кои 52 допаѓања. Мора ли да бидам активна во неа или и староста на пораките игра некаква улога? (некои пораки ми се од 2011,2012г.)
Пријавувам нон стоп ама си стојат. Пред неколку месеци стоеше опширно објаснување од членка за слика од нет и уште пишала “Не бришете” и нормално не се избриша. Некој ќе троши време ќе слика а некој ќе стави слика од нет и ќе пишува така. Научете дека не важат правилата за сите нас.
@RainBow Модератор не реагира.Ќе направиш ли ти нешто? Нема смисла да стои во склоп на насловот на таа тема „лични слики“,кога модератор не ги брише секогаш сликите од интернет.Немам ништо против тоа некој да става слики од интернет,ама кога модератор не ги брише сите такви слики,тогаш тоа „лични слики“ треба да се тргне од насловот,па сите нека ставаат од кај сакаат.