Живи Господ турете некој модератор кај смешни слики да брише бумерски, идиотски, мизогин хехенце псевдохумор. Значи вакви ни го имаат населено форумов, бришете ги плс.
Пак ни мене не ми е смешен апла црн хумор, ама да барам да се банираат затоа што јас не се сложувам со нив е себично. Има луѓе на кои им се допаѓа. Хумор е, не треба да е цензурирано под никој случај.
Може да се види од комплјутер само. Пример: Ќе отвориш кај корона и ако те интересира некоја тема еве на пример Коронавирус: Состојбата во Македонија и светот од десна страна пишува одговори и прегледи. Од телефон не може сигурна сум. Зашто имам седено и од тел.
уј стварно имало ја забораив на тоа скроз, не ми било битно па не го перцепирам одамна, извини @My litle pony
Уште не сфатив, зашто некои теми кога ги отварам ме носи на прво мислење? Еве и оваа и Црна хроника ме носат сеа на прво, а Црна хроника денес може некои 10 пати ја отворив? Ме замара
Зашто нема ново мислење кое ти е непрочитано во таа тема. Последна имаш пишано тука, друго мислење немаш после тебе непрочитано што ти е и затоа така.