Дали некој ја знае која е оваа членкаа и да ме поврзе во лп со неа или некако да ја најдам приватно …бидејќи се соочуваме со ист проблем и ми треба мислење многу ке ви бидам благодарна..
Членкава не е достапна од 2013,така да и да и пишеш,ништо нема да биде. + она може веќе го решила проблемот...
Епа,можеби таа веќе нашла начин како да го реши проблемот.Тоа ти викам. Пробај ти кажи го твојот проблем во одредена тема,може ќе има членови со ист или сличен проблем за да ти помогнат.
Не оти ви е гајле што пишуваме во темава, видов минатиот пак колку се реагираше и на сто пријави за поединци што се нарекуваат човечки суштества, ама ај ќе се пробам пак. Теми наменети за коментирање на познати фацки во државичево беа чистени и чешлани по нарачка, лош збор еден да не се чуе за Славица, македонската лепота! Ама за жртви за насилство, притоа деца, да се оставаат онакви гадости од коментари е во ред. Браво Фемина, го достигна дното. Да тагирам поединечно модератори или? Ќе се воздржам од други коментари, не заради бан или нешто друго, туку да не се симнувам на помизерно ниво од овие елоквентниве сезнајковци на форумов. Грозотија, шлајм од луѓе. Како побогу дозволувате вакво нешто?!
Како да ставам туѓ пост од една тема во друга? Кога прашувам за рецепт во Фемина Инстаграм, прашањето секогаш ми го префрлаат во Рецепти од Фемина Инстаграм. Сакам сликата да ја префрлам во Рецепти и да ја прашам членката, без да го спамам Инстаграм? Како? Со Цитат ли?
Прво одиш на мислењето и кликаш цитат како на сликата А после одиш во новата тема и кликаш вметни цитат. Како на сликата
Кого навредив во темата " Снаи и свекрви" па мислењата ми беа избришани? Има многу полоши коментари ама тие не се чепнати.
Си се надоврзала на нешто што некој цитирал што некој нешто вреѓал... итн...верижен судир јбг 3 мислења ми избришале, сигурно биле полни мудрост (или барем полу-полни) ама нит ќе сфатам што избришале, нит па ме занима, искрено. Само мир во светот и на форумот да владее