И тоа по сите теми по 1-2 збора, и модераторите не реагираат, ама затоа за мене реагираат. Има и многу членови што пишуваат мислење едно по друго, па никому ништо, а мене ме опоменуваат, нека биде за сите исто. Членот што го пиша по сите теми едно по друго по 1-2 збора и не ги ни бришат мислењата, а другите ги бришат.
Каде пишува дека е забрането да се критикува форумов? Али знам дека пишува дека за избришано мислење теба причина и известување... Е сеа шо сте ми го избришале мислењето од СДК кај шо ве ругам, причината која е? И немојте вулгарност да ми кажете, иам и бетер пишувано... Јеби га, таков ми е стилот.
Не ме интересира каков ти е стилот. Ние позади никовите сме луѓе, не сме роботи, сме исто така членови на форумов, па некој да ми збори за дудлање, мочање, сиктери и други одвратни зборови, да, ќе биде избришан. Членот не ми е дома, па да го штитам, не е баниран зошто, засега, не прекршил некое одредено правило со своите ставови, а ако се сеќавам и не беше сам во таа дискусија, ама поради неговите други ставови не ви одговара, па сакате да се банира.(Патем, ниту јас се согласувам со неговите ставови ако сте читале некоја дискусија, ама не можам за тоа да го банирам, спротивно на верувањата дека се банира оној што не ни одговара.) И не, не толерираме членови со по две зборчиња што пишуваат, прво им укажуваме на правилата, ги бришеме и им пишуваме предупредувања пред бан, очекувајќи дека ќе увидат како се функционира на форум. Доколку тоа не успее, се банираат, како што беа банирани последниве што спамираа. Ова е известување и одговор на вашите прашања, ве молам без понатамошно цитирање, посебно со вулгарни зборови кои секако нема да се толерираат. Благодарам.
Како да блокирам една личност да не ми пракаш пораки Ми прака ливче за кој гласал на избори,ме врега, неподнослив е
@Gosh Ќе се надоврзам на твоето прашање. @RainBow Каде е забрането да се “критикува”без навреди слично и патем, да ме блокирате ради тоа што почнав да се самоштитам додека некоја членка вреѓа одобрено од ваша страна? Ако модераторот не дели исто мислење со членот, по дифолт следува бан? Кое е правилово на играва? И како може да се дозволи баниран член во одредена тема да го цитираат? Нешто како те тепа, ама не ти дава да се браниш е работава или не ви успеал нешто планот и реализацијата кога сте ставиле опција бан.
@RainBow што е работава у последно низ цел форум искачаат чудни мислења по темите. Хакирани ли се профилите или? Деновиве сто пати буквално ги приметувам, од различни постоечки профили.
@FriendOfDorothy не можеш, временски е ограничено до пола час некаде откако ќе го пуштиш мислењето. Да е така знаеш која каша-попара ќе стане тука, кога ќе почнат сите да си ги поправаат "правописните грешки".
Да, ама пола саат е малку. Некад треба да го зголемат времето барем на 45 минути. Да не мора некој да замара модератор за едит.
Почитувани членки , една замерка имам кон модераторот. Немам опција да коментирам повеќе на темата гатање баење. Селективни банирања не се во ред. Ги читаа коментарите , тие си ценат кого да банираат , но да бидат реални. Тенденциозни беа провокациите а не е и прв пат . Неколкумина членови , прашаа за броеви , и да имам опција, нема да споделам . Модераторот е пристрасен. Ако бев проблематична , ќе се пожалеа членките . Совеста ми е чиста. Коректна бев и форумијална со сите.