Негде зачитав демек сама веќе не сакала да биде активна ама ако е така немаше да биде банирана туку само неактивна.
Не е тоа начин за бан, посебно не за членка што е 10+ години тука. Ако ништо друго, едно известување да пуштеа како што доликува.
Feminka пиша дека цитирам "и се згадил форумот," од некоја причина, и дека баш поради тие банови и не знае дали сака да се врати на форумот. И уште нешто" во нејзин стил", претпоставувам затоа. Агресија не е дозволена, повторувам, агресија не е дозволена, во било каква форма. Само што, земајќи во предвид која "веродостојност" и" искреност" ја имаат форумот и оние што "ја имаа Феминка под надзор" по ова прашање (на отприлика дупло поголема возраст од неа), и воедно "поддржуваат" (/профитираат) од "кампањи" "против врсничко насилство" и" сестринско заедништво" малце (повеќе) е во најмала рака, лицемерно.
Зошто некои членови што ми оставиле позитивен впечаток наеднаш ги снемува? Престануваат ли да ги користат профилите а, навистина имаат убави и квалитетни мислења оставано? Некои дури не сме се ни затекнале. Ќе се вратат ли некогаш повторно? Еве на пример Gordana10? Може и не дадов баш добар пример. Јас им ставам like што ако не се овде. Шкорпија е во хороскоп а, јас многу сакам шкорпија.
Гордана10 последен пат пишала 2015 год. Ставај си ти лајкови,што има везе што она не пишува веќе 10 год. Да се врати , тешко Евентуално , ако е овде со нов профил.
Па, да ама ако јас одлучам да престанам да го користам профилот треба ли да дадам причина на останатите форумџии? Треба ли да имам добра причина?
Ок, ама и да не сум од топол треба да се разработи некоја тема за анализа за форумџии. Литература, уметност и историја...порано имало повеќе вакви дебати сега некако како да е сето тоа замрено. Еве на пример да се отвори тема за кој со кого е во љубовна врска при бидејќи сум сигурна има нешто такво овде помеѓу пишаните зборови. Некои мистерии треба да бидат разрешени.
Па не е лошо да ја кажеш причината ако решиш да си "одиш" од форумов. При бидејќи нема да е фер и коректно ако од нигде никаде одлучиш да престанеш да читаш и лајкнуваш овде. Фер и поштено е да си ја наведеш причината.