Никој освен модераторите и администраторите не може да го редактира мислењето откако ќе помине половина час од објавувањето на истото.
Мене тоа ми се случуваше кога ќе кликнам 2 пати несекајќи место ендаш на ми се допаѓа ама после на страната ми дава дека сум кикнала ми се допаѓа
Зошто неможам да го активирам тоа во контролниот панел за да ми стигнуваат нотификации доколку некој ми даде ѕвездичка? Ќе стиснам на ДА, и потоа испрати и ми пишува дека промените се ажурирани, и потоа кога пак ќе влезам во контролен панел, ми е штиклирано НЕ-то
Значи јас имам молба до Билката ако неколку модератотки се сменети за кои не видов негде обајснување, ако може да поработи на прашањето и за Рејнбоу да биде сменета. Јас не знам како ја држите и после сите тие поплаки. И не сум само јас, јас паматам многу кои се пожалиле. И ќе те молам Виножитке да не ми го бришеш ова мислење оти ќе направам принт скрин, и копи пејст, или ќе се обратам и на Михајло и на Билката директно. Билке ако тебе дрскоста не Рејнбоу ти е мерилото и слободата на нејзиното однесување ти е задоволително, мене не ми е, и на други, и да би била тргната како модератор нема да ме јаде психа, ни треба бар малку похуман, почувствителен модератор, со добра способност за расудување. Може после постов ќе добијам и банирање не знам.
Да, Реин порано не беше тоа што е сега. Не знам што се случило... Порано барем смајли ставаше кога имаше дупла тема, а сега само линкот и ништо друго... И порано кога ќе згрешев нешто, убаво ќе ми кажеше дека грешам, а сега со по-прекорувачки тон.. Без навреда Реин ама тоа е..
A oд кај виде дека се поставени нови? Ваму кај што е Тимот и нели има кај модератори , уште нема нови модератори,или пак јас грешам...
незнам кај да прашам,па ај тука зошто нема дневен хороскоп на фемина? или само на мене не ми се прикажува
Мислам дека рекоа, дека ќе има нови модератори, тогаш кога ќе дојде новата платформа. За да не се навикнуваат за џабе, новите модератори, за после да треба од поново да се привикнуваат.
Сега нема отворен конкурс и нема пријавување, оддамна беше и е завршен. Сега чекај нареден, ако толку сакаш да се "кандидираш".