Јас од 3 месеци му имам иставено,10 сме нема уште запчиња незнаеме дали делува а за безбедно до сега безбедно
Zdravo , bi sakala da prasam sum slusnala koj ke go vide prvoto zabce treba da kupi poklonce za bebeto. Sto se kupuva ili sto dobilo vaseto bebe za prvoto zabce?
Почна да грепка запче доле Дали ова се смета дека е излезено? Да нарачувам ли колачиња или да го чекам да излезе убаво - Мајкава се запнала со тие колачиња и торти
Здраво мамички Скоро годинка сме немаме запче,некои ме заплашуваат да посетиме доктор До кога најкасно излегуваат?
Неее, нема потреба од доктори. А на кој не му никнале заби? (Да ги прашаш) Ќе излезат и после година немај гајле ❤️❤️❤️
Помош! Има 4 месеци и скоро две недели, почна ноќе значи ич да неспие нон стоп се буди цела ноќ плаче, се нервира гризе раце за лигавење не се лигави многу, што може да е, дали може да се заби и ако се колку трае овој процес дали вака нема да спие додека не излезе запче? И колку време боли вака додека излезе па се смирува? Има можеби 5 дена кај што е вака, и дали ова се случува само со првото запче или со сите заби?
неможам да најдам друга тема Дали е можно година и 7м сме да искачаат 5ки сите заби ги има. Премногу плаче навечер крцка со забите ненормално по цели вечери носе почна да му тече само што ја примивме мрп.
Бебе е 8+, имаме 2 забчиња доле што убаво си се пораснати, а деновиве на горната вилица од двете страни (лево и десно) се гледа бело и испакнато е местото тој дел од вилицата е надоле и отечено… зар е можно сега четворки или петки да вади? Не можам да проценам.