Првото те сакам во врската го кажа тој. Ме праша официјално, со букет во рака, дали сакам да му бидам девојка. Откако се согласив, ми рече 'те сакам'.
Ух! Кога се фативме му кажав да не очекува од мене такво нешто, зошто не верувам во „те сакам“. После 2 месеци го осетив дека едвај се воздржува да не ми каже ме гушчаше и ме галеше за коса а јас само се поткренав на прсти и му шепнав „И јас тебе“. се погледнавме и ни беше се‘ јасно. а со зборови кажав јас, срце јуначко не издржа. Некаде еден месец после погледот искажан погоре не ви кажувам што ми врати, срамота е
Ми имаше неколку пати речено уште пред да се фатиме.. дури бевме другари. А јас него му реков после две-три недели откако се фативме.. пијана бев малку, па си кажав што ми лежи на душа..
Му го извлеков од уста Си го прашав Ме сакаш ли бе ти мене? Без да ми каже веќе му го знаев одговорот, ама жени, сакаме да си слушаме да ни се кажува Те сакам ...
Неговото те сакам го добив многу рано на самиот почеток на врската. На моето му кажав дека ќе почека затоа што не можам да го изговорам тоа ако целосно не сум сигурна во моите чуства. Но затоа кога го дочека тоа беше пресреќен затоа што знаеше дека не е кажано ради реда.
џабе е да ми каже Те сакам, ако јас не го почуствувам тоа иначе и јас ради реда никогаш не го кажувам
Во мојата врска првото ТЕ САКАМ беше уште пред да започнеме врска. А моето многу подоцна затоа што на почетокот немав некои посебни чувства за него...
Првото „Те сакам“ ми го кажа тој една вечер после журка, на две недели од врската. Не мислам дека тогаш навстина ме сакаше само беше затрескан. Вистинската љубов (верувам) дојде дури подоцна. Првото „Те сакам“ што јас му го кажав беше истата таа вечер зашто ме понесе атмосферата. Да бидам искрена го засакав навистина дури подоцна, полека, полека со тек на време кога увидов колку прекрасна личност навистина е.
Првото "те сакам" многу беше глупаво... Си лежиме на нова година (15 дена бевме заедно), јас летва, он трезен.. Цитирам: Он: Мислам дека се мењавам.. Јас: Како тоа ? Он: Па ете така мислам дека те засакувам... Јас: Супер. (после некое време) Он: Те сакам Јас: А? Он: Те сакам Јас: Ај и јас тебе... Будалче
се случи у школо јас: зашто ја излажа другарками? он: не ја излажав јас: е како не ја излажа и рече дека си ми дечко он: па ја сакам да ти бидам дечко зошто те сакам јас: (целата збунета) он: (ме бакна) те сакам
Првото те сакам се случи во сон ха,тој задремал и ми рече те сакам во бунило он-те сакам јас-како? он-ништо,ништо те сакам јас-доброо
Па правевме околу два месеци и една вечер, дома си бев дојдена за викенд пред да ми заклопи ми кажа така слатко, убаво. Си заплакав од среќа.
Првото те сакам беше кажано после три дена од почетокот на врската , првин он па потоа и јас ( ма фб хахахах)
правевме муабет 24часа на фб и тоа само 4 дена пред да се видиме, се зближивме многу, и јас почнував да чуствувам нешто и тој..ми кажа дека има нешто да ми каже, ама тоа ќе ми го кажел кога ќе се видиме, кога се видовме 2часа бевме заедно, нон стоп ми се доближуваше па ја тука како демек не сакав се тргав и на крајот ме баци, после тоа дооооолго бакнување се тргна ме фати ѕа рацете и ми кажа те сакам..
Баш беше џентламентски настроен таа вечер, и го кажа првото 'те сакам' во нашата врска. Беше тоа преубава вечер. Ми рече дека има нешто да ми каже, па се договоривме да се видиме. Се уште беше зимурливо, ми текнува, си бев во бунда јас. Дојде со огромен букет цвеќе, ми кажа дека ме сака и ме праша дали сакам да му бидам девојка.
Многу пати во текот на некоја караница се случило било кој од нас да каже ама јас те сакам... ама лично сеуште не. За него не знам, но јас се плашам да го изговорам тоа незнам, можеби се плашам од неговата реакција, дали ќе ми возврати.