Првото "Те сакам" во врската

Discussion in 'Врски' started by butterfly992, Feb 2, 2013.

1. odbojkarka

odbojkarka Истакнат член

Тиј прв ми кажа :l: но многу брзо откакко влеговме во врска, почнавме да си кажуваме те сакам.. можеби беше прерано и не го мислев тоа баш со сигурност :|

2. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Точно на годишнината.
    Ме гушна силно, ме бакна, ме погледна во очи и ми рече
    Те Сакам
    Посреќна никогаш не сум била:angel: секако му возвратив и уште долго си го гушкав.

Summerlover likes this.
  3. fificaaa

fificaaa Истакнат член

Најслаткиот подарок за Валентајн беше. Бевме на концерт , нешто се закаравме и ме гушна , ме баци и ми кажа. Малце беше збунет , али затоа заслужи цела вечер да го гушкам. Иако му се испуштило :D

4. shz

shz Форумски идол

Тoj прв ми кажа. Повеќе тој ми кажува те сакам отколку јас..

5. viktorxD

viktorxD Истакнат член

Па нормално..Вие женските неможете први да кажете :D hahahaahah

6. Oneo

Oneo Популарен член

Тој прв ми кажа, после 1-2месеци од врската, а јас некој месец подоцна. :D

7. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Не е битно времето, дали е после месец или два или пет, битно е да го кажеш кога навистина ќе чувствуваш дека треба да го кажеш.

Summerlover likes this.
  8. Chopard

Chopard Истакнат член

Ми рече дека ме сака после месец и нешто. Нормално не го мислел тоа, не верувам дека можеш да засакаш некој за толку краток период, макар и секој втор ден да се гледаш.

9. Lady V

Lady V Истакнат член

Се знаевме три години, но од кога почнавме да градиме врска, првото ТЕ САКАМ беше кога правевме еден месец од нашиот прв бкнеж, на еден мост од нашата река што е само за пешаци, си се шетавме, јас не ни знаев дека баш месец правиме на тој ден, застана, ме гушна, ме гледаше во очи и ми вика: ТЕ САКАМ и ме крена в раце и ме бакна, па еве сега после 5 години секогаш кога поминуваме на тоа место очите ни светкаат од среќа како тогаш, ама сега како во хор си викаме истовремено ТЕ САКАМ :l::l::l:

candy.cane and cresa-jagoda like this.
  10. LeGiJ@

LeGiJ@ Нов член

Prvoto te sakam
    Bevme zaedno 3 godini ja sakav da ja sakav poveke od sebe nemozev da zamislam den bez nea nokj bez nea prvoto te sakav bese nekade vo prviot mesec se sakavme zaedno nenormalno iako imavme ogromni problemi od strana na nejzinite roditeli uspeavme da mineme niz seto toa taa bese mala jas malce postar 2 godini....
    S ebese kako na son ljubov emocii mi fali sega taa pregratka toj pogled taa nasmevka dusava seuste me boli ne sme zadno veke 6 meseci taa ima drug jas druga edinstvenoto nesto so go nauciv od nea e da neveruvam u ljubov...Se prasuvatte zosto ???
    zatoa sto minavme niz vulkan od problemi bev me zaedno se borevme minavme nokji i nokji placejki zaedno i barajki izlez koga konecno go najdovme izlezot uspeavme taa zamina..... Zamina bez da mi kaze zosto bez da me pogledne vo oci ednostavno iscezna mnogu pati se dovedov do situacija na samoubistvo pregolemo dejstvo na alkohol... Pa duri i droga bev polumrtov covek poleka pocnav da ziveam no nemam veke mokj i srce da zasakam zatoa moj sovet vi e ako nekogas na nekoj mu kazete TE SAKAM neka bide toa ISKRENO a vremeto koga ke go kazete nema vrska..... Pozdrav do site vas

LittlePinky and LollySky like this.
  11. Prijatelot

Prijatelot Истакнат член

Нема некој експлицитно магичен момент кога ќе се каже на партнерот дека го сакаме. Тоа во нашата глава изгледа многу конфузно и комплексно али нема всушност ништо посебно освен добар момент.
    Ако со некој се гледаш повеќе време автоматски значи дека го сакаме нели ? Логички ? Реално ? :?:
    Тоа ТЕ САКАМ треба да се случи спонтано или со умисла да се каже у точен момент како знак на возвраќање или возвишување на Љубовта која веќе ја имаме со некој...
    Ако некој го сакате треба да му кажете дека го сакате. Тоа се однесува на сите луѓе кои ги сакаме...
    Луѓето се плод на САКАЊЕ ( ЉУБОВ) , преодредени сме да САКАМЕ и да не САКААТ. :l:
    Иначе мразам лигавење као по мобилен на секое исклучување да се кажува ТЕ САКАМ , на секој 25 минути да кажувам ТЕ САКАМ , после секој оргазам да кажувам ТЕ САКАМ , после секој успех или не успех да кажувам ТЕ САКАМ , на секое исклучување од Фејсбук чат да кажувам ТЕ САКАМ, на секое поздравување чао да кажувам ТЕ САКАМ , секоја вечер пред спиење да кажувам ТЕ САКАМ!!!
    Ти кажувам Те сакам кога сакам да ти кажам Те сакам .. едноставно е.
    Сите жени што ме форсирале да им кажувам ТЕ САКАМ повеќе не сум ги сакал.
    Чудна работа е да сакаш нешто ... коа ќе го имаш може и да не го сакаш повеќе ...

Last edited: Oct 12, 2016
    theBride and КикиМаус like this.
  12. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Прв тој ми кажа . Јас секогаш бев поладна , никогаш не му покажував што чувствувам , пред него се " изгорев " малце , и си реков , веќе никогаш прва нема да кажам " те сакам " . Ден денес , јас ретко кажувам " те сакам " . Повеќе тоа го слушам од него .

13. КикиМаус

КикиМаус Популарен член

"Те сакам" не ми значи воопшто
    Не му придавам значење кога ми го кажуваат
    Ретко го користам ама и кога го кажувам нема никакво значење за мене
    Љубовта не се кажува, се докажува.

cresa-jagoda and Aleksandar1212 like this.
  14. rose60

rose60 Истакнат член

Сегашниот кога ќе ми речи Те сакам ,јас му велам Фала ти Фала што ме сакаш незнаев :D Тоа многу го нервира а јас обожавам да го нервирам , и ако ми пиши му праќам стикер лајк и одма ми се јавува да види шо е проблемо :D Некако сум изладена од тие работи муце цуце срце душиче и те сакам, го кажувам еднаш во одредена прилика ако е моментот таков чуствителен иначе потешко

15. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Вториот ден од нашата врска после 18 часа дејт. Хаха :D
    И ете сега сме среќни и задоволни! :)

16. busavobebe

busavobebe Истакнат член

Прво тој ми кажа и не очекував дека толку брзо ке ми каже хехе а јас нему по 5 месеци му кажав за прв пат и моментот кога му кажав никогаш нема да го заборавам беше пресреќен ме гушна како никогаш досега беше готов да заплаче...душаа моја единствена :inlove::inlove:

Ники. and marija1907 like this.
  17. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Сите после ден, месец, година а никој нема што признал љубов уште пред воопшто да стане збор за врска. :D
    am i the only one? :?:

Vitaly and busavobebe like this.
  18. Liu

Liu Популарен член

Јас го кажав првото те сакам после 2 недели ама навистина и го чувствував тоа. Тој тешко ги искажува чувствата и поретко ама секогаш кога ќе ми каже ,, те сакам '' љубовта му се препознава во очите....:l:

Crna Dama likes this.
  19. Crna Dama

Crna Dama Форумски идол

Он ми го кажа првото те сакам :inlove: Тогаш бев најсреќната девојка на целиот свет, рипав од среќа како едно мало детенце :D Уште одма првиот ден ми кажа те сакам :l:

20. Dust

Dust Game Over

Кога е вистинското време?
    Кога ќе го почувствуваме тоа..
    Тој кажа прв..и последен..

Јас.. скржава сум на зборови :)