ми се појави првут пред 2-3 недели и многу ме нервира никогаш сум немала... читав на црно-бело дека можи со сода бикарбона.. има некој пробано да ми кажи дали има резултати?
јас лично имам го истиот проблем од кога се исфарбав, но кога ја префарбав мојата боја пак имав исти проблеми до ден денеска... порано имав повеке сега веќе немам толку многу... го користам на шаума и многу ми одговара а исто така и многу ми помогна и уште го користам... е сега кога ке прекинам, пак доага ама не толку многу како што беше порано... поззззззз
Да те замолам да ми кажеш од кој маркет го купуваш шампонот? Јас до сега го немам забележано а би сакала да го купам. Фала однапред
не е од тука, од германија ми е... многу е ефикасен, прошетај кај нас во мк, мислам дека го има, но не сум сигурна... иначе многу е евтин 2 евра е и многу помага...
Претпоставував дека не е од Мк :/ До сега тука го имам сретнато само шаума за мажи, овој мислам дека го нема. Сепак ќе побарам поактивно, фала на одговорот
И јас сега имам таков проблем со перутот, ама самата си го создадов...свесно. Имам сува коса, а сакам често да ја мијам и сакам да менувам шампони. Кога се миев со одреден шампон, немав проблем. Ама сега и јас користам бебешки шампон затоа што е поблаг и нема агресивни хемиски состојки. Оние шампони против првут кај мене немаат баш ефект. Сите сме различни и немаме исти типови на кожа или коса. Треба да се проба и види што одговара повеќе.
I jas imam problemi eve edna godina so prvutot,a prethodno vo zivotot ne sum znaela sto e prvut,luge vervajte neznam sto ne probav Sajos posledno Dove go kupiv obicni samponi medicinski sve nisto nisto ne pomaga neznam sto da napravam navistina sve kako da ima kotra efekt,znaci neznam sto da pravam poke
Оди на кожно, може да е нешто посериозно чим не ти се чисти толку долго. Најверојатно ќе ти дадат Реконазол да користиш.
Го барав денес шаума шампонот во повеќе маркети, дефинитивно го нема. Доколку некој случајно го види негде, би го замолила да ме извести
ако го нема шаума, тогаш оди во аптеката и побарај го шампонот на рецепт, и он е исто така многу добар
во обичниот шампон што го користам ис ставив 2 апчиња ANALGIN издропчкани... ја мијам косата по два пати со шампон и шампонот убаво го одмивам.Ете сега имам помалку прша скоро ич.Кога прашав погоре што да направам за да немам имав многу.Некое време пред капење си ставав на косата јаболкова киселина со вода и малку ми врвеше.Ете сега скоро ич немам.. позз..
Mene istoto ova mi go imat kazano ama so Aspirin apcinja,uste ova ke go probam i ako ne pomozi definitivno odam na kozno...
девојки имам мн првут го користам H&S , ми го чисти првутот али косава ми ја прави сплескана , инаку имам мрсна коса со сув ска'п, го користам зелениот , дали има некој од оваа серија шампони за мрсна коса ?
Само јаболков оцет. За 2 недели ми го исчисти првутот. Пред секое миење го масирам скалпот со јаболков оцет измешан со вода, оставам да стои 15 минути и се мијам со Селсун шампон против првут.
Мене порано кога ми се појави првут го исчистив со еден сапун од Докторс, но не се сеќавам точно на паковката. Мислам дека беше црн и ептен грдо мирисаше, но за брзо време ми го исчисти и пу-пу од тогаш ми се нема појавено пак.
-Маслото од руэмарин е 100 % природно.редовна употреба на маслото помага во ослободување од првут на косата и помага эа побрэ раст на косата. Цена 200 ден