HHAHAHAHAH Јака тема.. Си седиме со мајка ми денес и ја прдам и викам: - ах олакшање - мајка ми:на тоа се глеа на кој си се метнала ја: на кој? и ми вика мајка ми:е на кој може ако не на татко ти ХАХАХХАХА си седиме со друштво и нешто друагров изиграва т.е покажува како некој чистел на земја и ко што клечи и риба му доаѓа еден со топка за кошарка онака тапка и другаров као крена глава и пополеку се повлекува на клупата кај што седевме и овој со топката прашува -откај си ти -од тука сум и ја едно смеење ХАХХАХАХА И после 1 секунда ПРТТТТТТТТ И овој со топкава вика -уф тука некој прди ја уште толку ХХАХАХАХАХХАА цела вечер сме се смееле со друштво
Не би можела пред друг. Ако е веќе до толку..идам во веце и се вршам работа. мразам кога некој испушта гасови пред мене,ужасно ме нервира тоа. Па можеш да се воздржиш или да одиш во друга просторија
Мојот бивши балади ми свиреше со aroma-free прдежи. Сериозно, не знам човек што прди толку гласно и толку често. Не ми сметаше зашто не му смрдеа, само си се корнев од смеење
леле ми го продолживте животот, сите страни ги прочитав се згазив од смеење , прдењето на секого му се случува нормална појава си е тоа, природна де мене никогаш не ми се случило да испуштам гасови во друштво или пред дечко иако имало ситуации кога сум била при крај ама сум се воздржувала, само пред мама може со неа сум така послободна инаку пред друг ако треба ќе стискам нека ми пукне стомакот ама нема шанси. Татко ми си нема мака со тоа нонстоп си испушта гасови, посебно откако почна да поминува повеќе време во Германија изгледа се навикна тоа да го прави во друштво а не во вц, па си нема мака каде и да се наоѓа ако му е тешко си испушта гасови да си се олесни, а некој нешто ако му пререче или ако му се смее он вели ех што е смешно во германија си е природно тоа и барем никој не ме кара, порано му се лутев и го карав бидејќи навистина грозно мириса, а сега му се смеам и си бегам понастрана од миризбата и мојот бивши немаше проблем со тоа секогаш си испушташе гасови, немаше ни малку срам ниту пак му беше незгодно, некогаш и од инает го правеше тоа само за да ме нервира бидејќи знаеше дека тоа најмногу го мразам. Инаку видеово кога го гледав прв пат солзи ми потекоа од смеење http://www.youtube.com/watch?v=SFLw8aH-M2w
Лелее,мислам дека во последно време многу ми се случува тоа и посебно кога треба да се видам со дечко ми или да бидам со него,како намерно да е... Некогаш одвај се воздржувам и се молам да престане тоа,ама нее... Многу ми е срам пред него да го правам тоа,иако ми се има случено кога сме спиеле заедно...леелее,срамота...
Омиленото хоби на мм.. А jас до ден денес сум срека ретка поjава е тоа каj мене или ке биде глуво или пак она засрамено го предупредувам а он до ден денес се смее. А и малиот се метнал на него, а ja ce смешкам и му велам Иии му свари на мама кафенце и он почнува да се кикоти и се тркаламе заедно од смеенюе
Има многу за пишување па јас се ќе си кажам, ако сакајте читајте ако не немора.. 7одд сум, сега ова година т.е. само 3-4 месеци се, колку што паметам никој се нема '' олеснето ''. Ама лани беше... има да паднете од смеа Има едно дете со мене што учи имењак ми е па дечко ми го прават, тој кутриот глуп и наивен си потврдува Седевме во редици(три) тој седеше во последната а јас и неколкумина во средината, и незнам што му се случи неколку петоци со ред почна прдкањето, хихи Не е за смеење, ама.. Одморете малце, незнаете што ви следува, реферати.. Првиот прдешен петок, имавме француски петоците и што имавме еден наставник мекушка, тоа на се личеше само на час не .. си јадеме, се шегуваме на негова а и на наша сметка, глупости.. книгите пред и со сокчето црцрцр.. хаха абе што не му правевме тој имаше еден чуден акцент ко ќе ни викнеше ученикуууу или жубрињаа еднии.. Остај тоа за прдежите.. Еден петок француски си имаме си галамиме муабети скокања по клупи, паштети зборуваме, кули ајфелови не се слушна прдеж ама аромата не беше баш пријатна нешто сосмириса на бљакиш, нз кој примети. Имам една другарка го отвори сокот од боровинки и почна да врви низ цела училница хаха.. се смешаа мирисите и кркамбари беше. Одмоор.. Втор прдешен петок, си имаме француски малце помирно неголема разлика ама се слушна нешто пррртт... на часот по француски сите од спрдената редица беа со капи и со ролки завиени, неможеа да издржат кутрите и прашуваат месју може да отвориме пенџере? тој набрзина како што зборува, зошто ученикуу зошто ви е сега? па наставниче смрдит ваму и тој ааа познат ни е тој случај од минатиот пат некој изгледа добро се настегал грав петочен.. И така и така, му се случуваше почесто и сите се навикнаа дека тој е тој, обвиенет за прдешко на класот, секој пат да се случеше тоа: тој е крив Столови мењаваа не сакаа да седат на прднати столови, и тој е дете греота е.. сите почна да го караат: aко ти се случи ова уште еднаш ќе видиш убаво ти реков немат појке прдење, цццц !!! Тој наивен наместо да се спротистави и тој си се смееше... то е има уште случаи, за нив подоцна
Најново од мене. Како што знаете, живеам со дечко ми од септември. Господинот, си тртори без срам нонстоп, и дури и по улица коа одиме, знае раката на газот негов да ми ја стави и да рече Почувствувај ги вибрациите И јас одма метро две три одалечување. Според неговата логика, спазете го овоа глупаво размислување, женските не требало воопшто да прдат И јас одма од тука се подавам, како тоа мислиш не треба да прдат? Пред дечковците, дома блабла?? И овој, не, не треба ич да прдат, до душа јас не ни знам женско шо прде. Jas ^^ Му викам у кој свет живееш ти бе? Мајка ти нели прде дома? (Мојата никако, има проблеми со желудникот, ама претпоставував дека он ја има мајка му слушнато, или па не според се шо ми кажа). Ми вика не бре, какво прдење. Јас му викам сигурно се стискала пред вас, но нема шанси да не прде, ако си е здрава права и слично. И овој ми вика, е како тоа ти не прдиш еве ? ХАХАХА! Не му требаше ова. Јас по природа сум откачена, немам срам, но имам култура и понашање на дама да се разбереме, но дечко ми е, ќе ми биде и маж, одиме веќе една година, и еве сме, легнати, ми ја кажува неговата глупа и безвезална теорија за тоа како жената не знае и не ни треба да прде Му викам, глупче мое, па коа ми иде да прднам, си се стискам, сигурно нема да се размавам и расчурам како тебе со прдежи кај стигнам. Ми иде да прднам, идам во вц, или надвор, се олеснувам, и никому ништо. Тоа не е грев, кој филм по грешка си го гледал ти во врска со прдење?! И овој ми вика, не ти верувам, ај прдни О Боже, си викам, ова е моментот, прдни си бе Ано, он како те зачадува нонстоп значи! Дома сте нонстоп заедно, некогаш коа иде иде, нема да трчам надвор, туку подискретно ќе си го пуштам, и така јас си размислувам во себе, а од друга страна па си викам, овој е ненормален, ако ме каже на мама некогаш кроз муабет у шала, Ана прдлата (дома си прдкам, немам гајле, со тато посебно, у синфонија) ама пред овој се замислив шо и како.... Како и да е, си решив да прднам. Пвеќе беше како балон кога се идишува првиот пат, тогаш кога ми рече, и почна да се смее еееееееее ама прдење, види види, сепак си знаела ^ Му викам, ништо не си видел искрено, ама доста ти е,да не тропаш глупости и да не ме срамиш пред народот за тоа како жените не знаат и не треба да прдат. И ми вика, ај посилно, е баш тогаш не ми идеше, и знам, имавме секс, се убаво, туш оваона, и силегнавме, филм да гледаме. Пиеме Кока кола, отворивме баш тогаш. А јас драги мои, од газирани сокови, посебно Кока Колата, абе центрифуга ми го прави стомакот, гасови гасови ни гравчето не ја доловува таа ударна моќ! И си викам во себе, по малку ќе прдкам, нема да се опуштам. Кога се насобра, стомакот мислам ми се поду до лаптопот, и му викам, срце сакаш квалитетен прдеж, и овој радосен леле да да да да АЈДЕЕ(незнам што му е филмот, но и бившиот мислам свршуваше од радост коа му прдев ) , и јас си се поткренав малку и коа рече Ттттррррррррррррррртттт тттт Сепак беше стискање у прашање, ама беше гласничко, а не, не мирисаше, скоро никогаш не ни мирисало, и двајцата коа се гушнавме и се смееме, абе се валкаме у кревет, мислиш на лото сме добиле И да ви кажам, еве веќе живееме заедно неколку месеци, и не се опуштам до толку, секој пат коа имам да прдам како добар ден, секако дека не, тогаш тоа беше актуелно и интересно, но мажите сепак не може да сварат ако прдиш бар приближно како нив, и затоа, многу ретко, ептен коа ме мрзе да одам да станам до вц, знам да си пушам, нешо потивкичко, и се надевам, не убитачно по мирис(шо е ретко, ама сепка возможно). Е сега, добра ноќ, редно е да легнам, а случајно залетав во темава, а одамна се токмев да ви пишам за ова.
Особено кога имам или кога треба да ми дојде, тогаш не се ни запираат. Среќа што ретко се со некој посебен звук или мирис. Во ВЦ одење, надвор излегување, а инаку ако сум со блиските ако ми дојде зорт, е тогаш нема шанси да се додржам. Дома не се ни мачам да се додржувам како што се опуштам. Гравот не ми влијае многу, а газираните сокови само ме прават па подждригнувам. Инаку некаде имам прочитано дека некои докторисметаат дека не треба да се задржуваат гасовите многу внатре за штетните гасови да не направеле некој штета или да не се реапсорбирале не ми текнува точно... Јас верувам дека кога си здрава ако нешто сака да излезе треба да излезе ама дека треба да се има култура. Или ептен нечујно ако не се може да се излезе или пак ВЦ.
Хахах, навистина убаво се изнасмеав читајќи во темава. Сме разговарале со дечко ми ва ова. Тој не се воздржува пред мене. А за мене вели демек не било убаво девојката да прди пред дечкото. Не се сложувам со него и точка. Ако не прди тој, нема да прдам ни јас. Но , никогаш до сега не ми се случило да прднам пред него. Сум се воздржувала. Односно ајде да кажам некогаш може да испуштам нешто незабележливо, оти не се плашам...ретко мириса
Од кај ти е натписов бе Феникс Што да не бе, сум спомнал и претходно, во главно женските ми биле прдливки, што има тоа толку лошо. Робуваме на перцепции ебаго. Машко може да дува урагани, женската да ја боли стомак. Пожелно е сепак да се одбере и локација, не буквално кај ќе те стегне таму, но дома, сами во стан и типката да ми се грчи? Пуфни си мило, живо човече си
да сте живи и здрави сите,ме пресмеавте........и то на работа сум дури ве читам и на земја сум од смеење да и јас како и сите прдам ама само ко ќе сум сама има една дешавка од лани од на одмор.....прва година бевме заедно на одмор дечкото,сами и јас по голема нужда немав ојдено можи 4 дена ако не е и поќе и стално ми велеше,оди не се срами од мене,нека не те боли мешето...јас не па не и вечерта....тоа трауми беа луѓе,цело време бои да менвам..и легнуваме вечерта да спиеме,јас пусто никако да неможам да заспијам,стомакот огромен и тој заспа и јас врти се преврти се и тррррттт ама стварно неможев да издржам и јас бев сигурна дека не ме слушна и одма трк во вц.......се олеснав ко чоек и дури сега,по 1 год ми кажа дека ме слушнал кај шо прднав а тој си прди охоооооо.......ама некогаш прдежот му е и јас ќе му речам не ти е срам....и тој туш ладен..не бе и јас толку,се преврќам од смеење.поздрав прдлиња..и ич да не ви е гајле
Имаше една жена дојдено на гости кај нас и сега седиме јас, мајка ми и гостинката, и се слуша едно време трррррт. И се гледаме трите и мајками со смеење праша кој беше, и таа демек јас сум била. мене ме намести, и ај си поќутив јас.
Јас никогаш не сум прднала пред луѓе, го сметам тоа за некултурно. Но сепак, машките се поинкави од женските и мислам дека се поНЕкултурни. Тие се поразгалени од нас и мислам дека нив им е дозволено повеќе отколку што ни е нас. А мене ако ми се прди, јас ќе заминам во тоалет и ќе ја завршам работата
Тииј, што народ сме биле. Срамота било, смрдело, жените не го испуштале... Па на запад луѓено по хотели слободно си се поткреваат и си праќаат поздрави меѓусебно, како и им даваат до знаење на вработените дека уживаат во оброкот. Таму пак е некултурно да се ждрига, за разлика од кај нас, каде убаво може да си ги покажеме крекачките способности. Јас имам проблеми со стомакот, збира, збира, ми се дуе, ама никако да изаџе, затоа мојот тртор освен во поекстремни велики нужди, за жал не работи. Или два пати годишно кога славам празник, е ептен шпиунски настроен, та без трага се провлече. А баш имам мерак кога некој би ми рекол дека за женско е гадно, да го потсоберам троа, да се поткренам, па цинички да го гледам право во очи дури го провлекувам познатиот звук смрти, финиширан со јак звук а ла пукање со топ за крај, и пак да си се вратам во првобитна положба задоволно гледајќи го зачудениот. Си имав пак школски кој обожаваше да им го опалува во фаца на оние кои седеа задлабочени во книга/телефон/поглед у даљини итн. Единствено тогаш го гледавме насмеан. Ама пошто сум копиљар што сака да врши психичка тортура врз народ, во соба си имам кожени табуретки на кои гостите речиси секогаш бираат да седат, па кога за некое време им се запоти газот од кожата, штом мрднат, табуретката испушта сочен прдежовиден звук, та пустите зацрвенети по 2-3 пати мрдаат за пак да го добијаат звукот, за да не мислам оти им летнал гулабот. А јас само си се кикотам, зошто во најголемиот број случаи не им успева.