Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прдење...

Дискусија во 'Насмевка' започната од Offspring, 12 мај 2011.

1. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Ама случки имате,се изнасмејав :D :D :D :D :D

2. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Секако дека тоа е сосема во ред и сите луге би требало така да се однесуваат, бидејки прдењето е интимна работа и нетреба да се споделува со други, особено непознати луге. Оние кои што викаат као во странство наводно било супер да се прди тие најверојатно не ја ни преминале границата и живает со некои приказни кои им ги раскажувале а кои се далеку од вистината. Значи прдењето во јавност секаде се смета за некултура како и ждригањето, секако дека пред домашните ке се случи да се испушти несакајки некогаш но тоа во викој случај не треба да биде намерно и особено не со она поткревање и кривење на страна како би се постигнал поголем звучен еект што е крајно безобразие. Или како што вели една членка дечкоми доаѓа до мене и ми прди пред лице или со онаа финта повлечи ми го прстот итн, и наместо таа да биде загрижена таа се гордее со тоа. И, што можеш да очекуваш од таков човек, дека утре тој правилно ќе ги воспита сопствените деца? Мислам навистина незнам каде отиде светот и пристојното однесување особено на младиве тие се толку некултури и живеат во заблуди што е чудо едно. Замисли во странство(се мисли на европа) билу фраерски да прдиш по хотели на јавни места па дури и во ресторан е што нема човек да чуе. За да биде уште по трагично сето тоа го кажува девојка, замисли ја реакцијата на некој фино воспитан дечко да се фатат и сега после некој ден таа онака да си се поткрене и да му се испрди на пример додека јадат мислејки дека со тоа ќе покаже ека го чувствува за близок.

3. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Почнуваш да штрчиш ти со таа профил слика и генијалните ставови.

Жено, темата е прдење, каков крај на светот, каква младина. Имаш 42 се понашаш коа да си 75 години.

Точно дека треба да се бира место и луѓе, не можеш да се истресеш било каде, но што толку драматизираш?

На Summerlover, Emotional123, LittlePinky и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Serpentina

Serpentina Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    306
    Допаѓања:
    137
    Незнам зошто уопште си се приклучила на темата Насмевка ако имаш изострен однос и ни малку смисла за хумор ( за погоре наведената особа се однесува ) - генијалните ставови што ги изрази :D

5. NewYorker

NewYorker Истакнат член

Се зачлени на:
    11 октомври 2012
    Пораки:
    387
    Допаѓања:
    95
    Дефинитивно ми е најмногу срам да си прднам на час!Е тогаш доаѓа проблемот!Па затоа секогаш кога ќе ми дојде да прднам додека сум во школо пробувам да се воздржам и се стискам како будала! :rofl:

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anuvcheto

anuvcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    352
    Па на повеќемина околу мене им се случило, мене многу ретко ми се случува.
    Има едно дете со мене што учи, еднаш му се случи, прдна. И сега кој и да го направи тоа, тој е виновен, прстот секогаш кон него. Хаха, па тој кога ќе покажат на него си се смее, као демек не му е гајле, ИАКО И НЕМУ МУ Е КРИВО.
    Мислам дека секому се случува и никој не би сакал да се најде во таква ситуација, како би им било нив така да ги исмеваат? -.-

:)

7. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    Па со сестра ми преку прдежи понекогаш лека ноќ си кажуваме. Таа во нејзиниот кревет, јас во мојот и се поздравуваме. ^_^
    Пред татко ми и мајка ми ми е незгодно. Ама затоа кога сум сама не ги штедам издувните гасови. Па и смешно ми доаѓа. :D
    Досега со дечко ми, еднаш испуштив едно мало, ама немаше ни звук ни мирис, не ни упримети. ;)

Со другарки кога ќе се собереме обавезно сите го правиме ова. :tmi:
    Еднаш неможев да прднам, а сите прднаа и ќе си умрев од мака. :(

Со тетка ми пред некој ден праевме симфонија. 8)
    после тавчегравче беше, оправдано е :!:

На UniqueRose му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.425
    Допаѓања:
    6.952
    Јас за да свршам треба онака да се стегнам и некогаш ко ке сум подуена во стомакот си пуштам по некое гасче без јас да сакам :$ шо да прам..Поарно така одколку да не свршам...Ама некогаш ме фаќа ептен неубоо да не ме сети дечкото :wasntme: ,а тој си прај симфонии пред мене,не дека ми смета амаа.... :shake: ...Јас некам ни во вц ко ке одам некој да ме слуша кај шо мочкам ако има некој пред вц обавезно пуштам вода или се местам за да не шлака дирек во водата |(

9. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    731
    Допаѓања:
    312
    Ова беше пред 5 години,леле ако се застрамив! :$ :doh:
    Ми беше слава и ми дојдоа гости(деца на моја возраст) и игравме една игра на буквата и јас вртев сучев дека седев на кревет се испружив(се превртев) и прднав. :tmi: Кога почнаа сите да ми се смејат многу ми беше непријатно и навистина многу се застрамив и сите се смееја па и јас се смеев што да правам хаха! :tmi:

10. bunnybunny

bunnybunny Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    19
    Хахаха супер тема! :D
    Бевме на манастир од играорна група... Собрани бевме во една соба сите вечерта ( а за вечера имаше грав ) ... Што би рекле машките шо беа со нас вечерта, игравме кантер :lol:
    Не дека ние женскиве многу се опуштивме ама ... Во секој случај, интересен помин, со кантер :D

11. Kristina.R

Kristina.R Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    317
    Допаѓања:
    65
    само пред 1 другарка зашто и она го прави тоа и не се срамиме,иначе дома си правам што сакам па сеа и дома ако се срамам каде ми е крајот ;)

12. NikiTheGamer

NikiTheGamer Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2013
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    51
    :rofl: Мене кога ми се прди го отпуштам најјако што можам (ама кога сум дома). На јавни места, на факултет го прикривам со кашлица и сл. :rofl: :rofl:

13. sparklegirl

sparklegirl Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2012
    Пораки:
    154
    Допаѓања:
    29
    Хххаххахахаха лудницааа :rofl: :rofl:
    Ми се нема случено пред дечко ми, ниту на него
    Но да кажам некои случки од екскурзијата полн автобус 50 души, во моја близина седи најгадното дете во генерацијата, абе шо организам ќе беше ФАБРИКА, кога испуштеше очи печеа
    И јадниот сите го окривувавме него иако тој уште пред да дојде миризбата речеше НЕСУМ ЈАС :D
    Инаку многу се шалевме кога ке излеземе од автобусот кое рекетирање ќе го удриме бидејки нели слобода :D

14. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    дома си се наптреваруваме со мајка ми, татко ми и најмногу со брат ми, најчесто татко ми и брат ми победуваат :rofl: :rofl: а надвор од дома сум "културна", прдам само ако никој не слуша :D како на пример на физичко кога трчаме и ми се случува да отпуштам гас, а додека почни да мириса (ако мириса), јас сум 5 метри подалеку :lol:
    а еднаш кога бевме кај другарка да правиме проект, зедовме колачиња да јадиме и после тоа другарка ми - ТРРРРРРРТ :rofl: како гром да мана, и јас одма да ја поддржам - тр трт, туффф :rofl: не ми се прдеше туку едноставно интересно ми беше :D

15. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.069
    Допаѓања:
    1.360
  16. Gentleman..D

Gentleman..D Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јуни 2013
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    44
    хахахаххахах темава :rofl:

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  17. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Зошто никогаш не треба да држиш прдеж во себе?
    - Никогаш не треба да држите прдеж во себе.Оти тој патува по цело тело се до мозоко горе.И на крај свето добива посрани идеи!
    [​IMG] :lol:

На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Sara.Be

Sara.Be Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2013
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    143
    Леле.. ја кога бев кај едни роднини и сега седиме и одеднаш ми се отпушти.. леле кога ја летнав и срам ми е да ги погледнам во очи сега.. :lol: :rofl:

19. Strumka22

Strumka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    2.444
    Прдењето претставува знак на блискос, доколку некој прдне пред вас и не се засрами тоа значи дека ве смета за блиска личност и лчност која има доверба во вас. Е, сега исклучок се оние глупави финти повлечи ми го прстот или намерно прдење па кикотење што обично го прават глупите машки мислејки дека направила нешто паметно. Зачи зборувам за прдење на возрасни луге а не на клинцине од дватринаесет години. Што се однесува до мене никогаш не сум си дозволила тоа одвратно гласно прдење па уште и со поместување за да се засили звукот. Ми се случило да испуштам гасови но прикриено тивко. Додека во тек на сексуален чин да ми се има случено многу пати особено во поза кога нозете ми се свиткани и ми го притискаат стомакот. Исто така кога имам анален па од анален се преместува на агинален и тогаш обавезно се јавува прдењето што поради полнењето на стомакот со воздух што порати иритацијата на слузницата.

20. a.c.k.a

a.c.k.a Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    816
    Допаѓања:
    608
    си прднуваме со дечкоми често :D баба ми што вели срамота ама лекота :rofl:

На EMoonlight и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.