Ау ми ја погодивте темата Пред некој ден имав непријатна случка сите другарки друштво бевме собрани и јас кога кивнав со тоа испуштив и едно прдевце не се слушна ама многу смрдеше знаете тие малите отровни прдевца леле мислам ќе умрев од срам
Ауу темава Пред него не сум прднала, нема ни да го направам тоа.. срам ми е .. иначе вака ко сум сама дома знам да испуштам Брат ми треба да добие оскар за прдловци порано кога ја делевме собата постојано се расправавме за тоа, беше ко у гасна комора, не се дишеше внатре
Пред други луѓе никогаш тоа не би го направила хахаха .Леле брат ми-твор луѓе не му е рамен! Ќе ме отруе еден ден...Ќе јадете посен грав(на погребот де).
Најлесен начин да избегнеш парфем од прдеж е да застаниш таму каде што има бучава-автомобили ова она и да си прдниш кога ќе помини некој автомобил...нека парфемот се расшири низ и така веќе загадениот воздух
Порано едно девојче сакаше да ме убеди дека не прди... така се расправавме дека таа неможе да не прди, а оваа ме убедува! По расправијата од неа следеше едно http://youtu.be/PSKQ3ZNQ_O8 Не сум престнала да и се смеам поради тоа! Нека ја, нека се убедува она дека не прди.
Ко бев трудна на секој пола саат имав музика, нели не чини гасови да држиш, а и да сакав некоаш не можев, а сеа бебљак ме мења
Секоја чест за темава..Се изнасмеав,браво. хахаха природна појава ништо страшно ,ми се случува секојдневно пред секого не се разбира,пред мајка ми и сестра ми само,а пред бившиот никогаш ми се нема случено,изгледа сум знаела добро да го исконтролирам тоа.
Хаха имаше еднаш негде кај прочитав не знам ама знам како гласеше: И мажите и жените прдат, само машките прдат посилно! Кај нас на училиште има едно дете скоро секој час прди, прдачот го викаат. http://www.youtube.com/watch?v=FB7rKMcNnak Е не можам веќе.
Ете така си беше Симонка на шопинг со мајка и’.Си беше шо си беше и сега ја преминуваат улицата.Шо пишам во трето лице,ај во прво...и јас ко матуфа ѓупката ...и така додека чекавме да поминат автомобилине,како ми дојде да се истушам со природни гасови,ама идеја немате! Поминуваат автомобилите и јас прдам како прв пат да прдам! :geek: И така мирисот се разнесе низ воздухот,и си одбегнав да прднам додека си влегувам во зградата,оти од кај знам,можи комшиите ќе речат:Оваа дома само чај од грав ќе да пие?
тоа е како смеењето кој а знаеме дека смеењето го продолжува животот така да по некоја логика исто е и со прд..то -.
Ваква тема постоела. Алал да му е на тој што ја отворил, ме изнасмеа. Јас не сум по овој спорт многу.
Прди прди прди ме гајле си немаме прди цела нација со гаранција Јас си подпрднувам само пред наблиските Иначе најмогу сакам да си прдам кога сум сама.Да се истушам до максимум
Јас си имам слобода пред најблиските инаку на мајками и се има испуштено на сред пазар а тогаш тој што го свиѓав беше таму и јас се усрамив повеќе од мајками