Вчера околу 9 часот навечер се враќав од кај другарката и еден дедо пијан беше погледна наоколу виде нема никој а јас бев блиску ама пијан што ќе виде а темно и човекот онака еден долг смрлив прдеж.И јас само .А кога бев помала баба ми ми велеше дека си била една снаа се омажила и многу прдела и кога сакала да прдне ќе отишла во кујната ќе фрлела лажица на земја и во исто време ќе прднела за свекрвата да не осети.Смешки
Смешки е темава Инаку, јас таа слобода си ја имам само пред брат ми, мајка ми, баба ми и пред една братучеда со која многу се дружиме и порано заедно си одевме во wc на поголема нужда и тргај ја смрдеата од фамозното го*це, дури на повраќање да ти дојди На вечер кога ќе си легинаме со брат ми се натпреваруваме кој погласно, додека има прдешки, тоа ни доаѓа како: „Добра ноќ, убаво да спиеш.“ Порано си ги снимавме прдешките на телефон, за нели да видиме како звучат Еднаш седиме со брат ми и баба ми и брат ми прдна и баба ми вика: „Кој го рокнавте?“ хахаха А пред татко ми срам ми е
Мeне лично ждригањето ми е ногу по гнасно (од самиот збор ми се гади ) отколку од прдењето.Баба ми вика поарно прдни си ќе ти олесне на стомакот,отров е не го чувај(ама за дома тоа).Еднаш имав една другарка и дедо ми поминува,ќе излева во дворот и како ја испушти една,гласна мислиш појачало има Си викам зини земјо голтни ме
Еднаш си седиме повеќе машки и женски деца собрани и имаше едно малечко детенце (Мики се викаше) и си зборувавме нешто, бевме седнати на трева, си кажувавме смешки.. И едно време едно дете кажа некоја негва интересна случка ко зедов да се смеам и едно време ТРТТ праам аххахахха и се вртат сите на кај мене јас ваква и му викам на малото ее Мики шо праиш бе? И тоа ми вика амаа ти беше не јас аххахахах Срамотилуци.. ајде бе се случува шо
Е ова беше брзото кога бев млада невеста и онака си седам пред двор и решава крстозборка,а пак комшијата од спроти изгледа не ме спази,си леташе гулаби и скока мавта со рацете ,свири-ги собираше гулабите.Кога во еден момент почна да прди абе како од автоматска пушка рафал да излезе на 3 пати едно подруго,неможеше да се запре...И јас главата во земја,крстозборот под рака и се искрадувам полека да влеза дома ме фати незгодно мене,а тој во моментот не ме виде и вика ау невестата била тука 3-4 пати го повторуваше муабетов и влезе и тој дома.
Па добро тоа е нормално. Јас си имам навика по дома да си се испразнам, ми се дешава некогаш и надвор, но си се правам на 3ипол. Па човеку, како што ќе здригнеш така и ќе прднеш. Исто е. Јас кога сум сама дома кога ќе ми дојде редот за прдење си се олеснувам. Ама пак понекад и пред мајками. Така лежиме двете гледаме телевизор и јас си пуштив едно воздувче. Мајками ме гледа како да видела дух, сирота жена што не се трпи од тврдоглаво лавче како мене. А вецето ми е на дофат, два чекора пред мене. А имаше ситуација дома си седиме сите на тараса и јас и татко ми си го правиме ќефот во прдење, мајками избега одма.
Обожавам да си јадам гравче, само заради моментите откога ќе го изедам и коа ќе му ја легнам, па кога ќе си почнам тртт, трт ; циуу, циу.. па тоа абе која душа у мене е... .. нема ништо послатко од смрдливо пувефче! Преферирам да си прткам (насекаде), хмм “Мојот Живанши“ .. колку само си уживам у тие моментите на олеснување.. Па тоа си е толку природно, нема тука ништо срамно!
Абе еднаш си прднав пред дечко ми леле во земја пропаднав и само таква стојам и несвесно тррртт и велам јас прднав и он е ако де ... во земја си пропаднав ...
„Графити - уметност или одмазда на лошите ученици?’’ - За кого како. Некои си имаат друг начин за одмазда Епа,за мене,ова е одмазда за професорите. А и уметност е богами. Ми стави ли помалку од што заслужувам,ме навреди ли,ме налути ли,едноставно после часот ќе поминам покрај катедра и тррррт еве ти парфем како што ти даваат другите за врски да фаќаат
Кога човекот има толку памет.Има толку памет шо почнува низ задникот да му излегува. Еве ја конечната дефиниција за прдењето
Еднаш си седевме со другарка ми и гледавме телевизија, онака casual и одеднаш слушам тррррт. Леле мори мајко, се згазив од смеење . Добро беше оти бевме блиски, скоро секој ден бевме заедно, ама да беше пред некој друг ќе се посрамотеше.
Јас сум културно девојче и само еднаш ми се случило да прднам надвор од дома. Тогаш одев на гимнастика, правевме некои вежби и јас испуштив непријатни гасови. Ама останатите помислија дека е едно друго девојче.
во јавност еднаш ми се има случено -бев на спремање математик (зимно време) бевме јас профес. и 2ца другарчина од класот си решаваме задачи и кога едно време се слушна трррртттт и 3 беа вакви ... а јас во тој момент бев после ова појке не одев на спремање страм ми беше......Ехх сега ко ми текнува се прснувам од смеење
Леле темата Се избрукав јас еднаш пред дечко ми, ми се испушти, ама тој беше крив ме скокоткаше, се смеевме нешто и бидна Срам ми е пред него, а тој си е слободен, на почетокот ме нервираше тоа ама се навикнав, понекогаш на сред муабет знае да ме прекине чекај чекај и ќе го испушти.. Е тогаш ми иде да го здробам Јас слободна сум само пред сестра ми
Не прдам пред дечко ми никако, ептен ми е срам, ама понекогаш кога спиеме заедно ми се испушта. Ќе се разбудам и така сонлива ќе си речам, ај полека ќе го пуштам, нема да чуе, спие, ама ме слушал.
Си прдам константно, прдла сум најголема. Дома пред моите не се срамам, малку ми е непријатно коа ме мајтапат ама тоа е, природа.. А и пред одреден круг на пријателки не ми е срам, сите си прдиме и си ждригаме, нема срам.
И јас си прдам кога ќе ми дојде, пред дечко ми ми беше срам, ама сеа коа ќе ме стегне стомак му кажувам ми се прдии, и тој прдниии бе нека не те боли стомак па така ќе си се опуштам. Али ми се има десено несакајки пред друг да го испуштам. Собрани сите дома лупиме пиперки, ајварче си спремавме, па налета и вујко ми да не муабети, а мене стомак ме витка за во вц што да кажувам, се си викав ајде уше оваа пиперка па ќе одам, сега, сега и кога едно времее тртттт, ми се испуштии, сите Штама. Алии јас неможам да не се насмеамм, се прснав и они по мене, а јасс црвенааа како пиперките. Мома а прди хмм...
Малку ми е страм дома пред моиве ама си испуштам по некое гасчееднаш како помала на улица игравме криена и се криев со една другарка под едно скеле и трртми се испушти се изнасмеавееблиски сме па не се срамиме и таа има прднато пред мене бевме кај неа дома седевме нешто гледавме и одеднаш си подстана си го испушти после следуваше смеа до солзи