Женско да ми прдне пред мене не знам како ќе реагирам али мислам дека нема повеќе да се видиме. Единствено тоа не е адекватно понашање на една дама.... Исто како што и ја не правам такви работи пред девојки.
Ќе правиш, ќе правиш... за тоа немој да се сомневаш. Сите машки се пазат, ама кога ќе се женат после, ич не им е гајле, си го пуштаат кога им е воља
Види машко да прдне е едно а женско да прдне е друго. И ја можам да го пуштам пред некои блиски девојки , ама избегавам зашто не е кул. Али жени што прдат пред машки не ми иде баш муабетот во добар контекст.
Јас сметам дека никој не треба да прди во присуство на друг, ни машко ни женско. Ако на дама не и личи, на, на господин или џентлмен пак ИЧ. Е сега ако му се испуши на некој, здрави и живи, мајка природа
Ako ne prdne za vreme ili posle Rucek ,toa ke go smetam za krajno nepostovanje prema mene sala na strana...zena nikako ne smee...znaci neoprostivo e.Maz aj nekako..mada e nekulturno pa i maz da ti e. No ova e teorija. Praksata pokazuva deka site si potprdnuvaat,posebno mazite..kako da si obezbedile komocija nekoja doma pa se opustaat jas sebe si ne sum si dozvolila takvo nesto
А вас што ви е срам да прдите, да кивате срам ви е? Да дишете срам ви е? Ако излегува од анусот, тоа не значи дека е нешто страшно. Пострашно е ако трпиш и после ти се надуе стомакот. Токсикација на организмот следува, може и срцев удар да се доживее. И јас прдам пред дечко ми и тој пред мене.
Samo koga sum sama i to vo wc,ne sakam i se vozdrzuvam koga sum so narod mada posle toa i stomak nenormalno me boli.A pred mazmi da prdnam nema sansi msm deka vo zemja ke propadnam,nez ete nekoi toa go smetaat za zdravje i zdravje e ama ete pusti sram
Во јавност еднаш ми се случи само, со другарка у парк бевме и се смеевме нешо, па коа ми се испушти се напраив на 3ипол и уште погласно почнав да се смеам и да дрндорам нешто..
Se iznasmeav,prdenje e prirodna pojava,no sekako e nevkusno vo javnost da se ispusti. A I pogore procitav, edno bilo maz koga prdi a drugo zena??? Gluposti,koja e razlikata,prdez si e prdez,kako I zdriganjeto..
Се додека не ги пушта прдешките поради здравствени причини , не се простува Шала на страна , јас за се можам да трпам , па и за прдешки . Ми се случувало ко мала да си пуштам , само од оние на сајлент што се ставени , но откако научив да се контролирам , се обидувам да се контролирам барем до одење во тоалет . Иамв една комшика , доктор и имаше забрането да се воздржува кога и се прднува . И каде и да одеше на гости или пак на прошетки , си кажуваше и културно се извинуваше : " Извинете ама мене ми е забрането од доктор да се воздржувам при гасови во организмот . Морам да пуштам , инаку ќе си имам поголем проблем " . И навистина ќе си прднеше . Е сега , дали така лажеше или пак навистина и било забрането , ќе остане мистерија бидејќи жената е веќе почината
Хаха , не не . Од инфаркт си почина , ама она што го кажуваше во врска со " звучниот и миризлив ветер " е : " се извинувам ама морам да пуштам , поради забрана од доктор да трпам за прднување " .