Јас се воздржувам, само кога сум со најблиската другарка и таа испушта ама кога сме сами да нема никој друг во близина, а понекогаш и јас, деновиве незнам зошто ми идат почесто, менструацијата ми завршува, ама и без тоа ми идат и одам во ВЦ и таму испуштам,а кога сум дома слободно си пуштам, хехе
Не прднувам многу, но во последните неколку дена да и тоа многу и за прв пат пред дечко ми прднав, ама не трт туку нечујно, ама си кажав. Тој си прди пред мене нема гајле, ама и јас почнав да се опуштам.
Се додека не спроведете натпревар во појако прднуење, ништо Иначе според прдежот може да се одреди карактерот на човекот Затоа испровоцирајте го со еден добар грав и чекајте да видите како ќе се однесува: Културен – Прди и вика „Пардон!“ Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна ? “ Циничен – Прди и те гледа право во очи Кавалер – Пушта дамата прва да прдне Песимист – Уште не прднал мисли дека се усрал Безобразен – Прди од задоволство Сноб – Прди само во добро друштво Чувствителен – Прди и вика „Ах ! “ Сентиментален – Прди и мисли како би било да не прднеше Нестрплив – Едвај чека да прдне Добро воспитан – Бара дозвола пред да прдне Дискретен – Прди и вика „Нека остане меѓу нас ! “ Реалист – Го смета прдењето за природна работа Егоист – Прди само за себе Глумец – Прди и чека аплауз Срамежлив – Прди и поцрвенува Таинствен – Он не прди туку пува Лажливец – Прди и вика „Со уста прднав “ Флегматичен – Прди долго Колегијален – Дозволува и другите да прднат Штедлив – Прди само во затворена соба Шегобиец – Прди и вика „Кој прди зло не мисли “ Неспособен – Потпрднува цел ден и никако да прдне Оптимист – Прди и се надева дека никој нема да чуе Пензионер – Прди и вика дека во негово време подобро се прдело Баксуз – Прди и се усерува во гаќи Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат Наивен – Прди и мисли дека направил добро дело Гурман – Прди и вика „Баш убаво мириса“ Спортиста – Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот
Видете ваму прдењето е здраво, штом прднеш така ти се ослободуваат цревата, и ти доаѓа такво олеснување за мерак
decko.i devojka si imale seks vo kola i na devojkata i se ispustilo i prdnala i na deckoto mu vika molimte ova neka ostane ovde pomegu nas a deckoto i vika more kako da ostane otvaraj prozor ke se ugusime
А ждригањето е можи па подобро и по нее страмно од ова... Или пак некој се прави културен/а и оди во вц и од таму почнува да пука и се прави ехо од плочките и се слуша до приштинен Вујкоми кажуваше, додека продавал на тезга во Холандија му дошла холаѓанка и без ич перде страм се распрдила ко небаре втора светска војна и за дошашните сосема ок ама за туристите не
Бевме прва година на факултет и бидејќи во прва година секогаш има многу студенти полагавме во амфи. Едно време замириса многу ама онака интензивно очи да печат дури и ја гледам професорката брза прозор да отвори. Не се тргна професорката цел испит од кај прозорот а јас знаев точно кој го направи тоа бидејќи и на предавање истото му се имаше на колегата случено да направи такво безобразно нешто.
На почетокот се срамев пред дечко ми/сега маж. Толку се стискав напади ме фаќаа од болки. Гастритис. Една вечер се виткав од болка. Ме примети изгледа свати, ми вика гасови да не имаш. Не се срами пушти ги. Викам не не. Кога почна да ме стиска по стомак за инает. Загрижен само што не рече ќе пукнеш мори. Хахаха. Таа вечер бидна. Долги години подоцна натпревари имаме. Не е срамно меѓу нас. Сум го видела во најлошото а и он мене. Битно си се сакаме. Ако многу корне ми праќа страничен поглед со насмевка и молкум станува отвара прозор а јас се кикотам.