јас никогаш не прдам, ама затоа пувам, а не за џабе рекле кој пува Бог да чува и така е! навистина гадно смрди, среќа што е така подмолно па можам наудрена да се правам. Се сеќвам еден ден, лето беше, седам во друштво и шпиунски го откачив, сите се наведна стоногалка да бараат , вика еден од нив “У пичку матер кој ја згази сега!„ а јас у себе прснав од , па и ја се наведнав да ја барам со се нив. еднаш се сеќавам бев кај другарка и така шпиунски пак го откачив, а другаркава стана да го затвори купатилото наводно и засмредела канализацијата . Луѓе што да правам подложна сум на подување, стално сум ко балон.
Еве ви нешто во склоп на муабетов...може ќе ви послужи како идеа за замаскирање на случајните или не реакции од вашата секси задњица http://www.youtube.com/watch?v=n6k78qrV ... re=related
Ја и уште две другарки во соба на екскурзија, викаме едни машки, (двајца беа) Си седнаа на едниот кревет и кога се слушна експлозијата надалеку Така седи здрвен, не гледа сите, а ние патос, се газиме од смеење, па кога почна да смрди, а тоа прозорите никакви, не се отвараат и си трпевме! Идеш во ходник на хотелот-одма лакше се дише
Јас многу ретко прднувам ама тоа го правам во ВЦ или излегувам на тераса ако сум на зорт. Ама затоа дечко ми еднаш го направи тоа пред мене па се пресрами и сега е шампион а стално го карам ама залудно
Дечко ми често го прави тоа пред мене. Си прди и се смее, како да се гордее со тоа. Прво ми пречеше, и го карав, а сега се навикнав, па некогаш двајцата си се смееме на тоа. И цело време гласно си прди, не се крие. Веќе ич не ми пречи. Само да не претерува.
Сите прдат. Прдлиња си има многу, некои таинствени, некои слободни, некои горди на своите прдешки. Во школо едно дете си прди браттееее.. Со прди чоеков ич око не му трепнува. И што е најтрагично сам си се смее и си се радува како циганче на цреша. А ние цели "Бљаааааааак, ______ бе " И тоа така најгадно смрди, како цела депонија да ни ја акнале во училна, мислиш душата ќе ти се откорне и ќе избега негде.. Тоа прдежите незнам од кај ги вади, излеа цел живот ги собира за на крај сликовито да демонстрира кое колекционерство го направил. :geek: И за крај: Кој прди зло не мисли. Па прдете лујЏе нек пукну душмани ! Спојлер Што е прдеж?! -Гомното фаќа кривини Ве поздравувам со еден ТррррттртрппппррррП ПУФ
Како е возможно дури сега да ја гледам темава?? Животот ми се продолжи, ми се префрли дури и во наредниот.
овој Германец ќе е, вака тие прдат кај стигнат, тоа да се чуди човек, мислиш имаат сенс за бонтон но тие ко ништо го откачуваат, кај нив било тоа нормално, па така еден Германец наш пријател се појавил на некој важен настан и ко ништо го пуштил пред сите мртов ладен и се свтел кон сите и рекол: Па тоа е нормално кај нас! а овие не можеле да се изначудат.
Еднаш на час по информатика о кабинетот мир и тишина сите ја учат лекцијата и од едно времее ттттррррррррррррт и сите се завртифме и еднен другар(тој што прдна) рече:НА ЗОР БЕВ хахахахах
Да сте здрави и живи се газев од смеа!(зато ситте ве сакам ) Јас искрено не искуштам гасови единствено кога ќе одам во wc (по голема )и тоа многу ретко а иначе на училиште машките посебно 2-3 деца цело време прдат не знаеме кој е ама знам дека мириса одвратно.
ај да раскажам една случка од порано кога бев средно сега ми текна си седиме на час по англиски и имав еден соученик кој везден нешто збореше и професорот по неколку опомени го избрка од час овој излева и по една минута се врака ја отвора вратата испушта прдеж долг и смрдлив и во стилот на арнолд шварценегер имаше цвикери ги симнува и му вели на професорот il be back леле коа почна смеа низ класот детето изгледа гледаше многу акциони филми па и понатаму така си правеше само ни ја засмрдуваше цела соба.
Ние имаме еден школски, постојано си испушта гасови и тоа за време на часови Абе не се замара типот, а да не зборам каква миризба шири неговото прдење.. абе како расипано јајце, цела училница смрди не се седи на часови Не знам како не му е срам, да се воздржи барем. Ма типот мува не го лази, па и си вика кога ти е тешко прдни си И ќе прдне некогаш пред цел клас, сите се смеат и тој со нас се смее. Тоа ти иде, сите се смеат и јас се смеам, а чиј г'з се гледа, па мојот Ама барем има и некоја корист од него Понекогаш кога имаме испитување, ќе му текне и вика на таа по македонски : - Да не сте испитувале, оти ќе земам да прдам ! И оваа ќе смени тема, ова она и стварно ќе затвори дневникот. Абе оперирани од срам, тоа ти е
ех што ми се случило пред некоја вечер... собрани друштво машки женски и гледавме филм.. ама јас паметна ко секогаш пред да дојдам си се изнајадов колбавчиња си се изнапив кока кола.. и кога стигвам таму чуствувам стомакот ми тежи.. лелел се викам... прво муабетеа сите, јас стално најгласна.. сега ме нема.. и чутам ко намќорче си седам.. ми се чинит ако се помрднам или кажам нешто ќе испуштам ветрови и ете ми ѕвони мобилниот ко за беља тој на масата јас на креветот ако се наведнам на напред ќе има бомбардирање... другарка ми ми вика ти ѕвони моб. јас и викам ти јави се.. и ајде ми го дава моб за 2 мин завршив.. ама ко за беља сите се стишија.. и и викам итно е мама ми се јави дома ми рече да си одам.. и ајде ги убедив некако другарките да си ојме на сред филм и кога излегувам надвор воздух вдишав ни цигари ни нишо гледам ништо не ми е... абре ќе си испукав од мака, ама можееше и полошо да е ( да испуштев пред симпатијата, е ај шо ќе го сонвев туку и на шала ќе ме земеја) за среќа се заврши како треба..
Упс, секогаш се воздржувам, па и во вц тоа не се случува баш често... не знам... А кај најде баш кога бев еднаш со некогаш најголемата љубов, тој спиеше (најискрено се надевам дека навистина спиеше), мене не ми се спиеше, ама така се опуштив, затворив очи, и... Јас после- WTF?!!??!?! навистина многу кратко беше и тивко (Honest! ), ама премногу ми беше срам.
Темава ме потсети на една случка во школо Што имам еден школски ич си нема срам.. седиме на час и овој пред мене а прозорецот до него отворен. Типот си станува на сред час, си го подигнува задникот на прозорецот (фино ја размислил, надвор во природа да го испушти, да не не затруе ) се испрдува, вади дезодоранс од ташна и се прска со дезодорансот на задникот Aма една фаца што направи за времетраењето на чинот.. со рацете вака Спојлер нешто како чекајте да видите што ќе напраам сеа, а фацата тоа незнам дали ќе успеам да го доловам .. некаков си микс од овие трите
О луѓеее , не сте виделе, ни чуле ни сетиле шо ви се вика прдењееее ... Не да копа - да закопува ,штипи за очи , веѓи паѓаат надолу и усни се свиват кораво ! А сево ова режирано и одглумено од еден мој другар... БратоФ е искулиран ама оф скроз ,ич к** не го боли пред кого шо прај ... Небаре со гуштерици го хранат дома Е овај истиов да знајте каква забава ни приреди една вечер..Седиме во паркче јас , тој и дечко ми и онака си прајме бош - муабети ,а - у и ко почна дете да тотоли , брате мили , мамицата ни се расплака , и то на отворено шо бевме !Овој да живеел во времето на Хитлер ,че го клаеле раководител на гасна комора Еднаш вдиши - трипати издиши праеше , ама то издишувањето низ дуп . Ексик тоа , капак - нозете му смрдат ко труп во распаѓање Инаку , јас си тотолам пред сите дома , како и пред моите неколку бест френдови шо си ги имам ...Си имаме слобода за тоа , ете , ама шо мајтап паѓа-нека си е*и цецето! Е ај кој можи да се воздржи на таквата милозвучна симфонија???
Јас не сум се испуштил да вадам ветришта пред девојче со кое сум во врска, ама значи шо човек ќе бев скоро и да нема девојка со која сум имал нешто да не се испуштела пред мене, и тоа сите квалитетни ветришта бе!! Додуша ниедна не засмрде, фала му на Госпо за тоа, ама само прдешки типки сум фаќал
Со моите дома си прдам сакав да кажам нешто Дома најмногу прдиме ја и тато и еднаш седиме на кревет и одеднаш смрди копа.... на јајца расипани , зелка и смрдливи чорапи . И ме гледа татко ми : абе шо јадеше мајкати твоја ме отру ааааааа и ја не лажи ти прдна !!!! он запнал не сум ја ти си .... ја викам не сум јас и вика е добро кој прдна? и ајде продолуваме со долина на волците и пак .... тато не прди ќе имам трауми од мирисот .... он не сум јас и не прди . и само позади кревет гледаме кучето си излегува ...... со него си имаме едно како навика кога он или ја ке прдне викаме ОВА НЕКА ОСТАНЕ МЕЃУ НАС и другиот ќе каже КАКО МЕЃУ НАС ,ОТВОРИ ВРАТА