Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прдење...

Дискусија во 'Насмевка' започната од Offspring, 12 мај 2011.

1. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Тоа си е нормална работа барем јас така мислам! Прво ми бесе страм ама сега кога ќе ми дојде не гледам кој има до мене дали дечко или другарка јас ке си прднам па што сака нека е :D

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    Кога си сам дома онда ништо све е нормално со тебе

искочиш и тоа не со обични смртници , него со господ луге (кој ги цениш најмногу и некеш да зезнеш работа) тогаш твоето тело се преобразува

сака да прди,смрди и нос сака да тече и киваш и се потиш и све што нетреба

mrsh :swear:

На YoungandBeautiful, EMoonlight, LittlePinky и 7 други им се допаѓа ова.
  3. maja0

maja0 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 август 2010
    Пораки:
    110
    Допаѓања:
    33
    Ја разгледав темава и не наидов на видеово поврзано со темава кое сакам да го споделам со вас, малку да се посмеете. Како Миле Паника го објаснува токму тој величенствен чин :D
    http://www.youtube.com/watch?v=7eflo-4Z-So

4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Значи прдењето е нормална работа, никој не може против мајка природа, но нормално некогаш мора да се воздржуваш или па ако не можиш ќе си го пуштиш тивко циуууу (но ако зачуре бегај подалеку хххх )
    Јас одев со бившиот година и нешто, и тој прв несакајќи еднаш, му се испушти пред мене, на станување вода да ми донесе, грејниот се стискал, се стискал, и на крај се ослободи, и јас прснав во смеење, Е БЕ ЗЛАТО ИСПРДЕ СЕ? И двајцата се смеевме, и од тогаш ми напна дај ти да ми прдниш да слушнам те молам.
    Но, да бидам искрена, си прдам јас, и тоа некогаш доста силно и долго, зависи, иако е тоа поретко ете можам, и пред другарки сите си прдиме, и другари, такви сме, значи, може некој ќе не помисле за луди кога ќе го прочита ова но тоа сме ние, си прдкаме, сите сме си слободни едни со друг.
    И да се вратам за со бившиот, и ја му викам нема шанси, нели дама де, какво прдење. Но, да се надоврзам дека јас сум од тој тип на човек шо у ден по голема нужда оде 5 6 пати, значи вц школката ми е втора другарка. И кога одев кај него, многу често и во вц одев. И еден ден, одам во вц јас, оно пролива да ти биде, и јас трт трт тр т р т р тр т р р т т т р ррррррррр, а колку само пазев да не испуштам по многу, вој идиотот да ти стое до вратата и испаѓам јас ете го он од 6ка до 6ка,анушке а ти испрде се :rofl: лелелеел, демек лото добил среќен, и од тогаш си прдкавме заедно, значи буквално се натпреварувавме, секој пат кога ќе ми текне на тоа се смешкам онака под мустаќ.
    Толку за мене и прдењето.

На Markusa2, LittlePinky, Stoimenovska и 5 други им се допаѓа ова.
  5. angie

angie Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2009
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    242
    Темава ме фрли на размислување.. Блазе вас што можете толку мераклиски да си се испрдете :D
    Јас само кога ќе сум настината знам да пуштам по некој рафал ама и тоа ретко се случува ;( :rofl:

Случка со прдењево - шетам со другар денски по град, луѓе на сите страни и типов си се испрде гласно и јасно и со мртво ладна фаца ми се врти и ми вика - Не ти е срам покрај толку луѓе да прдиш? Сите зркнаа во мене, кој се смее, кој од жените накриво ме погледна. Јас главата долу и да ме нема. Ќе му вратам за ова некој ден... ]:)

На LittlePinky му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    И го одвртив јас солидно на козметичарката пред некој ден, додека и позирав ко атлетичар од низок старт.
    Погледнав меѓу нозе наназад, да не ја отпревртев кутрата женичка, па почнав да се смеам, пусто срце срамовидно а јуначко не издржа, а таа ладнокрвно ми кажа: Ха! Ништо страшно, со ваквиов мирис оправдано да се плашеше и восокот ако го разводниш. :^)

Какво сиже на едно навидум едноставно интимно депилирање. :|

На LittlePinky, Abby, Neytiri и 7 други им се допаѓа ова.
  7. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.934
    Допаѓања:
    81.235

општонароден факт.

На antonina, Stoimenovska, Alesii и 6 други им се допаѓа ова.
  8. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    :D :D :D темава еЈјјЈ
    си прдам јас :D
    ама добро сега,се знае ако е пред некоја ајде да кажам личност од која можам да се засрамам се воздржувам колку можам,ама кога се мора,мора се :D
    еее у средно колку пати си ги отпуштав,па ми идеа бе :D

9. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Како луѓето прдат-НЕ ПРОПУШТАЈ :D :D :D

К
    ултурен – Прди и вика „Пардон!“
    Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна ? “
    Циничен – Прди и те гледа право во очи
    Кавалер – Пушта дамата прва да прдне
    Песимист – Уште не прднал мисли дека се усрал
    Безобразен – Прди од задоволство
    Сноб – Прди само во добро друштво
    Чувствителен – Прди и вика „Ах ! “
    Сентиментален – Прди и мисли како би било да не прднеше
    Нестрплив – Едвај чека да прдне
    Добро воспитан – Бара дозвола пред да прдне
    Дискретен – Прди и вика „Нека остане меѓу нас ! “
    Реалист – Го смета прдењето за природна работа
    Егоист – Прди само за себе
    Глумец – Прди и чека аплауз
    Срамежлив – Прди и поцрвенува
    Таинствен – Он не прди туку пува
    Лажливец – Прди и вика „Со уста прднав “
    Флегматичен – Прди долго
    Колегијален – Дозволува и другите да прднат
    Штедлив – Прди само во затворена соба
    Шегобиец – Прди и вика „Кој прди зло не мисли “
    Неспособен – Потпрднува цел ден и никако да прдне
    Оптимист – Прди и се надева дека никој нема да чуе
    Пензионер – Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
    Баксуз – Прди и се усерува во гаќи
    Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат
    Наивен – Прди и мисли дека направил добро дело
    Гурман – Прди и вика „Баш убаво мириса“
    Спортиста – Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

На ana.ubavkata, crazyinlove19, feferona и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.352
    Допаѓања:
    3.627
    Да сте живи и здрави ме пресмеавте.... Ауууу, со солзи сум се смеела мајкооо :D :D :D Секој жив има некоја дешавка со ова трторењево па и јас да не останам покусо...
    Случкава се деси во еден кафиќ кај што бевме излезени јас и дечко ми, другарка ми и нејзиниот дечко и уште еден пар кој го познавам само преку другарка ми.. Вечерта си тече, ние си кулираме, пиеме, денсаме по некој корак и оддеднаш мене ме фаќа висок напон..Збунета, нз што да правам ми се испушти и се правам на три и пол, а друштвото тука сите фаци некои направиле као what a fuck?! И јас глумам нешто аауу не се диши и како тоа да не е доволно еден дечко што седеше позади нас се сврте и се насмевна и јас сета паметна велам -сигурно е тој штом се смее онака, Бог да чува... Ххх му ја префлив нему кривицата за прдле на годината... Извини дечко,лоша сум.... Јавно ти се извинувам :D :D :D :D :D

11. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.352
    Допаѓања:
    3.627
    Да сте живи и здрави ме пресмеавте.... Ауууу, со солзи сум се смеела мајкооо :D :D :D Секој жив има некоја дешавка со ова трторењево па и јас да не останам покусо...
    Случкава се деси во еден кафиќ кај што бевме излезени јас и дечко ми, другарка ми и нејзиниот дечко и уште еден пар кој го познавам само преку другарка ми.. Вечерта си тече, ние си кулираме, пиеме, денсаме по некој корак и оддеднаш мене ме фаќа висок напон..Збунета, нз што да правам ми се испушти и се правам на три и пол, а друштвото тука сите фаци некои направиле као what a fuck?! И јас глумам нешто аауу не се диши и како тоа да не е доволно еден дечко што седеше позади нас се сврте и се насмевна и јас сета паметна велам -сигурно е тој штом се смее онака, Бог да чува... Ххх му ја префлив нему кривицата за прдле на годината... Извини дечко,лоша сум.... Јавно ти се извинувам :D :D :D :D :D

На LittlePinky и aaaaa им се допаѓа ова.
  12. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Еднаш бившиот кога ми прдна, јас не знам како не се отрув, не знам како сум жива. :tmi: :rofl:
    Тој прдеше 1 месечно, ама да позелениш од смрдеа. :envy:
    Ние не си прдевме кога бевме заедно, го правевме тајно. :lol:
    Дома исто така сум дискретна.
    Иако ми се случува преретко (од некоја храна). :)

13. ana.ubavkata

ana.ubavkata Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    240
    Допаѓања:
    59
    хахахаахх сеуште се смеам кога ќе се сетам :D :D :D
    Требаше да одам на роденден кај една моја другарка...но,за ручек ГРАВ мајка ми напраила. Ја шо да праам,си кркам грав и се молам да не прдам и да се посрамотам.Идам таму ја,се забавувам,се супер кога наеднаш ми се испушти. :( :sweat: Ја се праам ко демек не сум јас,а луѓето позади нашата маса(меѓу кои и едно детенце) се смеат ли се смеат.А,ја па што да праам,детето го окривив. :( :( :(

14. MiiLla

MiiLla Истакнат член

Се зачлени на:
    8 март 2011
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    53
    На LittlePinky и Miss666 им се допаѓа ова.
  15. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    Јас досега се немам испрдено пред некој како наставник другар (пред најверните другарки да) Но коа беме на 1-Мај едно дете беше пред мене а баш тогаш јадевме и ми се заврте и ми се испрде..девојче од мое одд. у 1 одд се измоча а во четвртокот др. девојче се испрде на македонски :D :D :D :D

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.934
    Допаѓања:
    81.235
    Eве типичен уништувач на прдешката. -.-

На Stoimenovska, crazyinlove19, CIA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. HotelPromaja

HotelPromaja Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јануари 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    6
    Срцки тие, како си кажавте сите сликовито и описно :D
    Јас еве машко сум, и на пример ако стварно ми се допаѓа некоја девојка, не се проблем тие работи, нити па ми се гади. Ако ми се допаѓа, ми се допаѓа како целина, се комплет.
    Да не зборам па за нешто повеќе од допаѓање. Не дека ги оправдувам тие претходните ситуации што ги споменуваа, со вршење физиолошки потреби во пар, ама ова не би ми сметало. Јас ја гледам
    девојката како еден дел, заедно со природната убавина и природните потреби. Ова е лично мое мислење, гледам има и многу различни. Како и да е, многу беше слатко тоа "исповедањето" на тие што си признале тука :clap: :rofl:

На Kumanovkaa, LittlePinky и ana.ubavkata им се допаѓа ова.
  18. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Имав 17 години и запознав еден тип постар од мене цели 10 години. Типот беше доста привлечен, а книжевноста му беше страст и некако се најдовме на иста бранова должина. Вечерта ме испрати до дома,ме бакна, ми го зема телефонскиот број и утредента ми се јави да излеземе.
    Ме чекаше пред мојата зграда, во тексас комбинезонки, уште косилка за трева му фалеше во раце - исто како да сум излегла со градинарот од некоја шпанска серија.
    Ме одведе во кино...летна бавча,филмот од глупав поглупав, публика двајца без тројца, отапев од досада, го јавна столчето со наслонот накај него, ај си викам, уметничка душа, па се чувствува опуштено. А кога ќе пробав да му се обратам шепкајќи за нешто, само ќе се свртеше со прстот преку уста и ќе ми се внесеше у фаца испуштајќи: шшшшшшшшшшшш!!! Псссссстттт!!!
    Конечно филмот заврши и појдовме накај дома, кога одеднаш подзастана и на мое огромно изненадување, бидејќи ни беше втор ден од врската, го отвори „голубарникот“ и без никаква грижа на совест се испрде. Продолжи да чекори до мене, пафтајќи со рацете додека ми објаснуваше некоја негова теорија за некоја книга што ја прочитал, а јас не можев да ја мрднам мојата испадната шокирана долна вилица која ми се влечеше по улицата.
    И во моментот кога си помислив, дека случајно му се испуштило, тој застана и ми вика:

-Мала пази сеа, ќе ти го цитирам Петре М.Андреевски! (цитатот е болдираното) „Тој погледна во небото, силно прдна и рече-секое гравче си има свое тонче“ И повторно се испрде без пардон, а јас сфатив дека типот е малку поопуштен отколку што треба да биде и ми стана толку некако непријатно и гадно. Капак на ситуацијата беше кога ми кажа дека тој во најскоро време мора да има секс и дека многу сакал девојката да мирисала „природно“. Се свртев налево круг и збришав дома.
    Страшна работа! Само моја среќа што бевме на отворено :lol:
    Сега ми е смешно кога ќе се сетам, ама тогаш го доживеав како најмизерно нешто што ми се случило.

На mal.ecka, LittlePinky, Shelea и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Sienna

Sienna Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    25
    Пред дечко ми уште не си имам дозволено да се испуштам а ни тој..срамежливи сме двајцата,тоа е нормална појава ама ајде :$
    Kако малечка се зафркавав со сестри ми,тие ќе испуштаа гасови ќе ги снимав на тел..зошто срамежлива сум била отсекогаш да се испуштам ..а ми се има десено во текот на спиењето,сабајле сестра ми да ми рече...леле сношти бомбандирање имаше.... :lol: хахахахах

20. suGarBaby

suGarBaby Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    113
    До сега он нема прднато пред мене, али мене ми се има случено и тоа додека сум била под дејство на алхохол и за време на СЕКС! :$ :$
    Си се изнасмеавме слатко, фала му на бога не мирисаше :lol: