И после скоро 1 години до мај, како го одбив детето од доење, јас имам капка млеко ако се стиснам, и тоа мр плаши, има ли некоја мајка со вакво искуство? Значи капката е само ако стиснам, сама не тече нормално. Ги утепав од стискање градоите и мислам почнаа да ме болат веќе, башка што ми влијае и псикички сето тоа и си праам филмови.. на ехо бев во август, идпитував хормони во нормври, се беше во ред.
Јас имав, бирадс 4 бара додатни испитувања, иако мали, има шанси за малигност. Што ти кажаа, претпоставувам биопсија или магнет со контраст?
Ехо рекоа да се прави за почеток. Ама се мислам плус да правам магнет или...? Кај да одам на магнет? Твоето искуство е ок? Во ред е? Што правеше ти?
Како ехо? А сега како ти открија, преку ехо или мамографија? Јас не би оставила така. Јас магнет правев со контраст во Систина, се потврди бирадс 2 тогаш, само цисти, ама имаше сомнеж од ехото.
А имаше индикации што ти правеле мамографија? Зошто јас знам мамографија правеле со 40 полни, освен ако нема нешто сомнително. Јас мислев прво на ехо, па ако има нешто тогаш мамографија. Не знам, може погрешно сум разбрала.
Знам на комшика уште нема 40, и не и направиле мамографија, само ехо, и не виделе ништо сомнително. А и нели и на тие што немаат родено не им прават мамографија? Мене претходната матична ми кажа ако има нешто на ехо, биопсија.
Jas eho pravam od 21 god, sega imam 33, nz zasto clenkava prvo mamo i pravele ako ne gresam ispod 40 e..bas se zacudiv..inaku za raganjeto ne znam dali ima vrska ama na pomladi obicno ako e somnitelno na eho pravat magnetna.
Не, не, не и направиле мамо, баш дека е испод 40, само ехо, и не виделе ништо сомнително и не и направиле мамо.
Te sfativ, jas za clenkava kikin vikam cudno mi e zasto prvo mamo i pravele. ( osven ako ne e nad 40 )
Како си задоволна? И дали е 3000 ден преглед? Успат, дали има некој што е задоволен од др.Мимоза Толевска?
Јас бев многу задоволна од нивниот однос се надевам и од стручноста.Толку е да 3000.Ако не се брзаш закажи кај еден доктор во Воена многу е фален само многу се чека.Името ако не го најдеш по групите ќе го побарам мислам на женски домаќински многу го фалеа.