Денес бев на ехо на дојки кај докторов по прв пат ,прељубезен ,стручњак голем ,јас топло ви го препорачувам ! Прегледот чини 600 денари
Здраво! Ве молам ако може да ми кажете каде работи овој доктор и како се закажува прегледот? Ви благодарам!
Имаше пред некој месец промоција, 1.800 ден. беше. Каде се наоѓа и дали треба упат? Некој кај Толовски да правел ехо? Се јавив, ми кажаа 1.500 ден. И дали треба после циклус? Нешто ми спомна матичната да не е пред циклус дека градите биле потврди.
Јас сум била кај др.Биљана за ехо на гради, само во одредени денови од неделата е таму, супер е докторката, работи и во Жан Митрев, ехото е 1500 ден. Нова амбуланта е во склоп на Букурешт, 600 ден. беше промоција, сега мислам е повеќе, побарајте на гугл Св.Алексеј, ќе ви отвори, има и контакт број, јавете се ќе ви закажат, докторот е супер!
Таа Биљана во Толовски ли оди одредени денови? Зошто кога се јавив ми кажаа требало да се јавам да ми кажат кој ден ќе бил радиологот таму. А Др. Дејан радиолог е?
Да, Биљана оди еден или два дена, јави се прашај кој ден е таму, не се закажува, само си одиш и си чекаш ред. Сите се радиолози таму, и Биљана е радиолог, ама највеќе за гради ја фалат неа од таму. Јас од неа бев мн задоволна, пријатна докторка ептен.
Па знам дека сите се радиолози кај Толовски, баш ме збуни кога се јавив, ама како што пиша можеби Биљана е за гради.
Јас бев пред 2г и прегледот е никаков. Прегледот ми ги правеше др. Толовски. Може другите доктори се подобри
Кај него не сум правела, само кај Биљана, докторката е доста темелна и ми кажа се што и како. Зошто не си задоволна, каков пристап имаше докторов?
Многу краток беше прегледот зошто брзаше некаде да оди, и ми поставуваше лични прашања шо немаа врска со прегледот. Инаку имате со упат мамографија и ехо во Јане Сандански