Не е во Толовски, работеше во Неуромедика сум била таму на преглед кај него и не сум задоволна од прегледот, сега има своја ординација отворено. Сум пишала Огненовски можно е да е Огненовиќ и е гинеколог не е радиолог.
На клиника нема термин, а матичнава прави и е 1.500, исто и приватно е 1.500. Во Жан Митрев имаше промоција пред некој месец 1.800.
Да знам за него, сум била и кај него на преглед за гради, и јас сум задоволна, долго ме прегледуваше и се ми објасни детално.
Јас бев во петок, ама тоа беше лани. Јавете се утре и прашајте кои денови и од колку часот е докторката таму.
Зависи каде на приватно, некаде е и поскапо. А за термини нема државно нигде, тоа секако, не ни прашувам веќе, џабе здравство плаќаме.
Оди си кај др Маја, прашај само кога е таму, може да е денес или утре. Си чекаш ред, не трае долго прегледот, ти кажува др се што како.
Во која ординација е? Ако има нешто сомнително тогаш нели мамографија или биопсија? Зошто мамографија правеле на полни 40 години мислам, барем така ми кажа една комшика.
Да, ако е сомнително одма прават мамо. Имаат и таму одма да ти направат, ако сакаш. Едит: Толофски се наоѓа во близина на Дајмонд мол, од спротива уличката, така и се вика "рентген Толофски" за број пиши на гугл, и за брзо ќе ги добиеш на тел. @Anyshka
Една е докторка др.Маја Стојановиќ-Чрчева,најдобра нема утка со неа ,нема да загрешиш ,попрофесионален лекар од неа не сум сретнала,плус тоа сега го имат најдобриот мамограф во државава.
Јас се јавував лани околу 3500-4000 беше, сега не знам, види на бројот што е на нет оставен најточно ќе ти кажат.