Апдејт: Докторката Билјана е таму одредени денови во одредени саати. Денес е тука од 10:30-14:30 и од 17:00-18:30. Ако му треба на некој, во Толовски, без закажување е.
Внатрешна модрица и густи жлезди. Докторката вика не е страшно, ама да си почнам со превентивни прегледи еднаш годишно или ако осетам било каква промена
Мене детално ме прегледа, се врати неколку пати на местото кај што ми е модрицата, ми објасни убаво што гледа Чекав 20тина минути отприлика
Овде ме инспириравте, па закажав денес за ехо кај Чапова, прв слободен термин 29 ти јануари, е сега девојчето шо ми закажуваше не знаеше да ми каже цена, ме пренасочи негде ама не креваат. дали има некоја шо била скоро да ми каже цена?
На ехо ми открија неколку фиброаденоми, биопсија и мамографија не правев. Според ехото ми рекоа дека е бенигно. Контрола за 6 месеци. Стравот ми траеше неколку дена, сега сум со позитивни мисли и знам дека се ќе биде во ред. Сакам со упат да одам кај др. Чалчевска. Мојата матична ми вели дека упат не издаваат за ехо туку електронски праќале порака до здравство па они ќе ме исконтактирале преку смс во која болница и лекар има слободен термин. Дали некој е запознаен со ова? Меѓутоа јас сакам кај др. Чалчевска бидејќи еднаш бев кај нејзе и сум презадоволна.
Од неодамна одам кај д-р Чипуровски, претходно кај д-р. Ристески, лесна му земја. Доста сум задоволна од Чипуровски. Се наоѓа кај Веро шо е кај новио пазар во Битола.
Девојки за ехо на градите видете нешто во ист гејт даваат бесплатно(ваучер)во приземје пишуваше нешто Sante plus и Credisimo...Ова на инста видов