Здраво Ве молам за искуство или памет да ми дадете Можно ли е извештајот од ехо на гради и мамо да се разликува, а правени се во рок од два дена. Пример вчера ехо извештај супер бирадс 1 фиброгландуларно ткиво нормално, денес мамо бирадс 2 и во левата дојка густо фиброгландуларнонткиво и калцификат? Фала ви
Некој да има искуство со др.Елена Јорданоска Бисероска, во Плодност што е поставена за нов радиолог? Претходно работела во болницата Прилеп..
Фала ти, така пишуваше и на извештајот од мамото дека нема знаци на канцер. Само ме чуди што во рок од два дена различен извештај. Дали тоа значи дека ехото не е прочитано убаво незнам
Па можеби да, ама ете мамо. покажало, и не е страшно ни тоа секако. Ако сакаш оди си и на второ мислење, иако немаш потреба.
Здраво девојки, ова се моменталните цени по приватните клиники за ехо на дојка, во случај да му затребаат и на некој друг: Систина-6500 Ре Медика -4000 Жан митрев-3500 Невро медика - 3000 Рес хумана - 3000 Биотек-2500 Дијагностички центар- 2500 Мегамед - 1500 Толовски - 1500 Пзу Анастасовски - 1500 Јас ќе одам во Толовски, можело да се отиде било кој ден од 10:30-14ч без закажување. Ќе ви пишам мислење набрзо.
Да се надоврзам, супер поминав, презадоволна сум, јас правев контролен ехо преглед во Толовски, почекав некои 15тина минути и ме примија. Докторот е темелен и убаво објаснува се гледа дека има знаење. Така што топло ги препорачувам
Добар ден Дали некој бил кај Др Елизабета Атанасова во Ремедика, па да сподели искуство за стручноста... Ептен ми е итно а само кај нејзе има термин скоро...