Првиот пат кога бев, ми кажа магнет или биопсија. После тоа одев на 6, па на година. Последно бев јануари. И немам веќе цисти. Дали се повлекле од доењето ( макар што кратко доев) или од чаевите, не знам. Да, за мамографија и јас ќе почнам од јануари 2026. Ќе бидам 36 тогаш. Не се чекало кај вакви случаеви со 40. Мајка ми не е жива, доцна беше кај неа и покрај операција и хемо/зрачење. Инвазивен имаше и доста раширен под пазуви, а после и на органи.
Извини, жал ми е Мајка ми 3та операција на иста града рецидив и инвазивен многу се намачи и се мачи, многу ми е тешко Викаат треба силни да сме ама како
Немам контакт. Ако сакаш приватно, оди во 8 Септември, таму бо одделот каде што работи докторката и ќе ти закажат
Не мора да е чапова, затоа прашав да искуство кај друга На интернет не можам да најдам доктори во центар за дојка, за таму некоја препорака?
Јас пред две години бев кај една друга,само таа и Чапова беа тогаш,сега не знам колку се. Убаво ме прегледа и совети ми даде.
Фала ти. Некои викаат тоа е исто како ехо за бебето што се прави на стомак, некој вика почекај... Па затоа тука да прашам ако има некој искуство да сподели. За рана бременост се работи.
Tel broj od d-r Slavica Calcevska od 8 mi septemvri ili od oddelot kaj sto raboti ako ima nekoj da mi pises poz.