Дали доктор Биљана Божиновски сеуште работи во Толовски ? Или искуство со доктор Наташа во Промедика ? Сакав таму да закажам ама ме замисли тоа што не е радилог, туку е интернист
Имало зошто има слободни термини веднаш. Ужасно искуство имав! Без емпатија, и огромна дркост докторката буквално се караше со мене! Отидов со мастит кој ми се повторува, да не навлегувам ме обвини дека не сум знаела како дс го доам, бебето не ми цицало, не сум требало да слушам консултант за доење дека немале факутет итн. Да напоменам дека ме праша дсли имам фамилијарна историја со карцином реков да, хочкин на што ми рече тоа не е рак - за рак прашав. Многу голема антипрепорака!
Бев и јас, не сум задоволна!!! Возрасна, не може да се сконцетрира 5 минути... 10 пати истото прашање. Ми виде циста, ме вознемири со своето однесување ...
Исто, од нервоза дури почна да ми се намалува млекото од тогаш.. Верувам ке помогнеме барем друг да не се излаже да им даде пари.
Само мамографија 4000ден, пакет со ехо 6000 ден. Зависи кај која докторка, кај Маја подолго се чека, кај Катерина мислам беше другата побрзо се добива термин.
Здраво девојки, имам 30 години и никогаш досега не сум била на преглед на градите. (да знам за нигде сум ама подобро некогаш отколку никогаш нели?) Моментално имам бебе, дојам 5 месеци и сакам кога можам да направам еден преглед. Може ли да ме упатите како оди за закажување дали преку матичен општ лекар или матичен гинеколог? Исто така ако можете да ме препорачате доктори на државно (идеално би било доколку има во осми септември затоа што живеам карши)?
Зашо сите таму одат Јас имав грутка шо ме извади од памет и ко се јавив лани во Октомври ми кажа за во Јануари годинава