Не сум, 26 имам, ама имам приватно здравствено, не ми треба бесплатно, само да не чекам мн и да се детални и убаво да ме прегледаат..
Zdravo sakam da ve prasam koj period e soodveten za eho na gradi. Odnosno dali pred dobivanje na menstruacija ili posle toa. Deka has konkretno pred dobivanje imam bolni i cvrsti gradi. Ili toa nema vrska.
Ако добро памтам, радиологот ми имаше речено една недела после прв ден од циклус. Не во ПМС. Исто и за самопроверка тогаш.
Здраво дали ќе може некој да ми каже што бил како закажувате приватен преглед кај д.р Славица Чалческа
Преглед на дојките препорака др.Наташа -Промедика многу добра докторка.Видете мислам имаат акција 1000. ден преглед.Може и онлине да закажете.
Има ли некоја скоро одено как Чапова во Систина? Цената ме интересира оти со нивните поскапувања претераа веќе. Јас треба јануари да одам, дотогаш сигурно ќе се смене пак.
Не е во приватна ординација, во 8 септември е, јави се и кажи дека сакаш приватен преглед кај неа, ќе ти закажат кога има термин, државем термин нема во наредна година дена мислам дека 1500 ден. беше прегледот последно кога бев, пред неколку месеци.
Во Ремедика има попуст на ехо во месец октомври, некој да бил брзо, да каже која е цената и кај кого бил?