Да се надоврзам, денес бев. Докторката е фина, сталожена, си објаснува те прегледува убаво, така што моја препорака да отидете.
Здраво, ми ја препорачаа докторката и имам закажано но тука случајно прочитав дека е интернист, а не радиолог. Како си задоволна, колку е стручна?
Здраво, сакам да прашам дали некој вадел фиброаденом на града, и да ми препорачате некој стручен хирург во приватна клиника, каде да отидам да го извадам? И дали знаете која е цената на таа операција
Jas se imam operirano no vo drzavna. Ne e nisto strasno, me operiraa i utredenta me pustija doma. Pred operacijata se rasprasuvav dali moze da bide so lokalna anestezija no sekade mi rekoa ne moze. Operacijata e 15tina minuti do pola sat.
И која е поентаѕа целосна анестезија да ставате за фиброаденом, што може да се врати за неколку месеци? Ако ви кажале дека не е за операција, значи не е.
Ne veruvam deka nekoj se operira od sto saka. Kaj mene eve dostigna 2cm i nekolku doktori rekoa deka mora da se vadi, do taa golemina samo se sledi. Dali pak ke se vrati ili ne nikoj ne moze da garantrira, kaj mene eve sreka ne se vrati, 6 godini se pominati od operacijata
Neznam, ne se sekavam dali pisese takva informacija. Samo biopsijata potvrdi deka e fibroadenom i poradi goleminata da se vadi.
Здраво Препорачајте ми место за ехо на гради во Скопје... Доилка сум...ми треба некој постручен доктор, без разлика на цената