Да замолам за искуства, дали сте бил на ехо на гради кај др.Светлана Антевска Грујоска, сега во пензија, порано работела на Клиника и во Систина? Моментално оди во гинеколошката ординација Др.Жаклина и таму прави ехо
Да и јас ја прашав тоа ми рече дека има дополнителна обука за ехо на дојки Мене ми влеа многу доверба јас цел живот одам кај Петановска каде прегледот е 2 мин , оваа Башуроска ме изгледа многу убаво и убаво ми објасни за самопреглед треба да правам мамографија , ми го препорача гинекологот центар за дојка Дали некои бил таму и колку е мамографијата ?
Извини јас тек сега го гледам ова, не ми стасало дека си ме цитирала. Јас не знаев дека е интернист, не радиолог. Мене супер ме прегледа, мирно сталожено си зборевме, ми објаснуваше и како да ги прегледувам сама градите + ми кажа некои плус информации за градиве што не сум си ги знаела така што супер беше.
Здраво, може ли да ми предложите кај кој да одам на преглед, приватно, секако немам здравствено? По можност да не се чека со недели.
Имам родено пред 2 години и скоро воопшто доено, а последниве неколку месеци имам болка при притисок на едната дојка само, подлабоко внатре се осеќа како под брадавицата и при стискање излегува по некоја капка млеко на двете страни. Имал ли некој слично искуство? Два пати е правено ехо, се е чисто, пролактинот е нормален.
Закажав кај Атанасова во Ремедика, но сега гледам многу лоши коментари тука. Ваљда може да се откаже? Има ли некој број од Славица Чалчевска? Гледам има добри коментари.
Мислам дека не е во ред приватни броеви да ги споделувате на јавен форум, пратете во порака, вака не е баш ок.
Vo petokot bev na eho na dojka kaj dr Maja vo Centarot za dojka.Dobra e doktorkata,detalna i objasnuva. Cenata bese 3000 den,a od ovaa nedela ke bide 5000 den,što e mnogu