Елена во Плодност, радиолог. Ептен сум задоволна, се осеќав уште малку агол дека ќе измислеше за убо да провери.
И мамографија може таму да се прави на приватно ? Која е цената знаете? @lalinda презакажи го за Наде Петановска јави се
Ццц. не знам зошто воопшто им се дозволува на докторите да ја користат државната клиника за приватни прегледи. Тоа треба да е со закон забрането. Бидејќи се знае која е нивната пракса: Намерно ќе поставуваат отежнувачки административни пречки (пример немање скоро термини) за да морате да одите на приватен преглед. И на тој начин ДВА пати им плаќате. Еднаш со вашиот данок за здравство, и втор пат на приватен преглед. Мамето нивно хоштаплерско.
Затоа што не е така, др. останува плус од својата смена и работни часови, за да прегледува приватно, а вака нема термини, и скоро секогаш е кај неа полно и има луѓе што чекаат за преглед. Зошто да работи бесплатно, а да седи повеќе? Ти така би работел? Има да, се има. Ама која цена е мамографија, искрено не знам. Јави се прашај, најдобро ќе ти каже. Докторката е предобра.
@eli25 не ме држи за збор, ама нешто околу 4000 мидлам дека е мамо. Јас пред две недели бев за ехо и баш на шалтер прашуваа за мамо колку е. Докторката верувам дека е солидна. По многу препораки закажав и јас кај неа. Отидов на приватен термин каде чекав 40 мин на наплатено да дојдат да ми кажат дека си заминала дома и да одам следниот ден кога сакам зошто е дежурна. Отидов и тогаш чекав, прегледот со се комплет не беше повеќе од 5-6 минути. Инаку прво прашање и беше кој ти закажа? Ама така остричко. Така да секоја чест на оние доктори што после работното време остануваат и си тераат приватно, ама дежурство никако не спаѓа надвор од работно време!
Zdravo ako moze predlog za doktor za eho na dojki posle doenje?Zavrsiv so doenje pq sakam pregled da napravam so kanalite dali e sve ok itn.
Најубаво да си се јавиш во 8ми септември да прашаш кога е дежурна. Мислам дека тогаш да отидеш приквечер кај 7-8 ќе те прими
Оффф незнам како да ти помогнам. Ако ти е блиску или имаш некој во близина на 8ми септември да оди директно на шалтер да праша. Тоа ми текна
Дали некој знае која е цената на ехо на дојка во Коруноски? И дали прават само во МВР или и во ординацијата во Ново Лисиче?
Препорака за доктор за ехо на гради од Ремедика/Промедика/Неуромедика? Тие клиники ми ги покрива приватното здравствено.