Ден 9-објави слика од позната слика на која мислиш дека личиш Многу личам на Лејтон Не мислам само јас, сите ми велат дека на неа личам.
ден 10-линк од најглупавото мислење на Фемина Стварно досега не сум прочитала толку глупаво мислење за да го постирам ден 11-линк од омилениот сајт http://www.femina.mk/ Секако дека е Фемина
ден 12-Кажи еден трагикомичен статус на една 11-12-13 годишна тинејџерка ќе си пукнев кога го прочитав
ден 13-линк од најсмешнота случка од "Последната глупост што ја направив" Не е линк, но вака е полесно. Јас се изнасмеав и се изначудив.
ден 2-пиши на некому ЛП и после копирај ја поракава овде Не би сакала некому да пречам, па еве ја последната порака која и ја пратив на sweet-star:
ден 14-Случка од детството Хмммммм , незнам која да кажам , ги има многу Како мала бев многу темпераментна и така си бев и помалку немирна Ова се случи кога имав 8-9 години .... Бевме испаднати со децата од маало да си играме и јас предзграда најдов фрлена конзерва од риба , и сакав да ја земам и да ја фрлам во канта , ама ја отворив прво ( поима немам зошто ) и си го заглавив прстот внатре знам дека многу ме болеше и имаше една комшивка надвор и јас целата уплакана со конзервата на прст и го покажувам а таа само како теле ме одгледа и си отиде , и така плачејќи си отидов дома , знам ни мајка ми неможеше да ми ја извади конзервата оти како и да потеглеше тоа запците уште толку ми влегуваа во прстот , и потоа отидовме на доктор и таму ми ја извадија ова е нешто така што ти ми има останато во сеќавање
Ден 11 - Линк од омилениот сајт. Немам омилен сајт, ни фемина не ми е омилен, само глупости пишуваат, тука сум поради форумов само. Еве факултети нека е.
Спојлер ^ Да се надополнам , не ми текна вчера, кафепауза ми е омилен. Ден 12 - Кажи еден трагикомичен статус на една 11-12-13 годишна тинејџерка.
ден 15-"Mojот совршен живот" (каков е вашиот живот од мислите) Хммммм... Мојот совршен живот ??? Не дека не сум размислувала за ова ама шо знам ??? Досега имам прошетано низ многу земји , сакам уште некои да посетам , да се вработам на некое убаво место според струката, да земам убава плата , за да имам за еден нормален убав живот , да си најдам некој што ќе ме сака највеќе на цел свет ( оти раскинав со дечко ми ) Да се омажам , да си имам 2-3 деца и така натаму .......
ден 14-Случка од детството Се сетив на деновите кога мојата мачка ќе се породеше. Секоја по едно маче си држевме во раце и пеевме разни успиванки, а тие мирно си предеа. Се топевме кога ќе почнат и нас да не лижат. Ми недостигаат, но доволно е едно маче во куќа. ден 15-"Mojот совршен живот" (каков е вашиот живот од мислите) Мојот совршен живот е скромниот. Во станче да си живеам, без никакви лукзурии, со многу миленичиња. Животот ми е совршен ако имам доволно средства за да преживеам, што значи дека овој живот е мојот совршен живот. ден 16-сликај ја твојата колекција на лакови Немам лакови...
Ден 13 -линк од најсмешната случка од "Последната глупост што ја направив" Спојлер Не е можеби најсмешно, ама ме насмеа.
Ден 14 - Случка од детството Бевме на одмор и јас пливав со гума. И многу се занесував, па се вртев, скокав итн... И во еден миг пропаднав во гумата под водата отидов. Си ги отворив очите и гледав под водата. Минуваа рипчиња, алги имаше, разни работи си ги гледав само, а не сум сигурна дали голтав вода, изгледа не. Татко ми ме извлече и ми викаше да дишам. А јас па ич си немав проблеми, ништо не ми беше. Ама воопшто не се исплашив, интересни ми беа рипчињата. Спојлер
Ден 15-"Mojот совршен живот" (каков е вашиот живот од мислите) Да живеам со најсаканите во некоја убава куќ, со многу трева околу неа. Сите мои мачиња да живеат со мене, да спијат со мене, секаде да одат со мене итн. Да нема никакви караници, никакви исмејувања, понижувања, да знам да пеам да имам напишано многу книги, да бидам писателка. Back to reality ... само јас си пишувам во темава.
ден 17-Вашето мото Моето мото ми се најблиските и најмилите. Несакам да ги разочарувам. Сакам да бидат насмеани барем кога ги гледам. Тие се причината за тоа што сум жива... ден 18-Дом од соништата (надворешно,дневна,кујна,спална...) Дневна соба: Спална соба: Градина: ден 19-Креирај соба на polyvore
Ден 18 - Дом од соништата (надворешно,дневна,кујна,спална....) Спојлер Градина: Дневна: Кујна: Спална: Ден 19 - Креирај соба на polyvore