Во темава ќе треба да поставувате предизвици за формуџиката над тебе. Пр. И давам предизвик на Алегриа за половина час да стави мислење на секоја тема во форумски игри. Ако форумџиката ја исполни таа поставува предизвик за таа врз неа и така. Ако не го извршиш предизвикот што ти е даден се вклучува нова форумџика која или ќе го прифати дадениот предизвик или ќе се состави нов за неа. А тој што не го извршил неможе да учествува во следните 5 предизвици апотоа може пак да се вклучи. Предизвиците можат да бидат од било која област и треба да се одвиваат на фемина. Ви посакувам убава забава Бидејќи јас немам за кого да поставам ќе чекам на мене да ми дадат Ако има дупча тема , право во канта
Еве јас да започнам... Алегриа ти давам предизвик да си го смениш потписот до утре до 12 часот попладне во I'M STUPID AND I KNOW IT.
ЗАВРШЕНО . Можеби малку доцнам бидејќи сега видов За ники предизвик: - Стави аватар гуска Спојлер Може и да одредиме колку да трае предизвикот На пр. Гуска на аватарот да ти стои до утре
На емили и давам предизвик да отиде да кака Се шалам, ти давам предизвик 3 саати како потпис да ставиш - “јас сум магарица’’
Ha Lella и давам предизвик да стави потпис во кој пишува:I am sey and I know It и да го остави до почетокот на 2 полугодие
Ја предизвикувам лела да отида кај мајка и и да и каже дека го скришала прозорот. знам дека е мноогу глуп ама не ми текнуваше друг xD
@mackica1 те предизвикувам да ставиш слика од зорица бруслик како аватар или како и да се прозиваше и да ти стое 48 часа
Пошо членот одамна не е активен тука и темава истооо затоа ја активираме пак ние ајдеее не се срамиии И морааш предизвик си е предизвик нема бегање